Çar. May 8th, 2024


Cenel Sekreter Balamir Gündoğdu’nun da eşlik ettiği programa Tokatlılar Federasyon Lideri Prof. Dr. Hüseyin Şaşkın, federasyon dernek liderleri ve Kocaeli’de yaşayan Tokatlı vatandaşlar katıldı.

 

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ”

Başkan Büyükakın, vakit zaman sivil toplum kuruluşlarıyla bir ortaya geldiklerini belirterek, bunun temel gayesinin aşikâr mevzuları istişare ederek fikir alışverişi yapmak olduğunu söyledi. Milletten emanet alınan bir makamı bulunduğunu söz eden Lider Büyükakın, “Sizlerden aldığımız emaneti sizlere mahcup olmadan ve son analizde Rabbimize mahcup olmadan yerine getirmeye çalışıyoruz. Arkadaşlarımızla birlikte var gücümüzle çalışıyoruz. Bu buluşmalar birebir vakitte size hesap verdiğimiz buluşmalar. Malınızı israf etmiyoruz buna inanın” dedi.

 

ŞEHRİN ACİL İHTİYAÇLARI

“Belediyeler halk için var, millete hizmet etmek için var” diyen Lider Büyükakın, şunları söyledi: “Halk yoksa belediyeye gereksinim yok, devlete gereksinim yok. Yönetimlerin varlık sebebi, millete hizmet. Münasebetiyle bunu aklımızdan hiç çıkarmadan yolumuza devam ediyoruz. Yeri geliyor kentin acil olan mesellerini ön plana alıp hizmet ediyoruz, yeri geliyor kentin 50 yıllık hayalini yapalım diyoruz. Aliya izzetbegoviç’in çok hoş bir kelamı var. Diyor ki;‘Her iktidar geçicidir ve herkes, er yahut geç, evvel milletin ve nihayet Allah’ın önünde hesap verecektir.’ Bunu unutmadan sizler ismine iyi hizmetler yapıyoruz. Bunları yaparken, bu kentte bir tane garibin bile aç uyumamasına dikkat ediyoruz. Bu kente bir Müslümanın ahlakına yakışır biçimde hizmet etmemiz gerekir.”

 

GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE OLMA YOLUNDA

Milletlerin tıpkı beşerler üzere bahtları olduğunu tabir eden Lider Büyükakın, konuşmasında şu tabirlere yer verdi: “Aynı dünyadaki mevsimler üzere. Bizim milletimiz açısından mevsim artık bahar mevsimi inşallah. Medeniyetimizin bundan sonra her an üst yanlışsız çıktığını göreceksiniz. Daha düzgün işler yaparak yarınlara daha güçlü bir Türkiye olma yolunda daima birlikte ilerleyeceğiz.” 

Konuşmaların akabinde program, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen