Çar. May 8th, 2024


Türkiye turizminin esaslı kuruluşlarından Martı Hotels & Marinas, bu yıl birinci kere düzenlenen ve kesimin tüm bileşenlerini buluşturan İstanbul Turizm Fuarı – ITF 2023’te yerini aldı. 4-5 Ekim tarihlerinde ICC – İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen fuara, 50 ülkeden iştirakçi ve dal profesyonellerinin ilgisi büyük oldu. 

Martı Hotels & Marinas İdare Konseyi Lideri Oya Narin, Türkiye’nin, eşsiz tarihi ve doğal hoşlukları, renkli kültürü, eşsiz coğrafik pozisyonu ve güçlü gastronomisi ile dünyanın en değerli turizm destinasyonlarından biri olduğunu vurgulayarak kelamlarına şöyle devam etti: 

“Türkiye turizm kesimi, otelleri, restoranları, hizmet dalı ve turistik faaliyetleri, yatak kapasitesi ve know-how’ı ile de güçlü ve rekabetçi bir yapıya sahip. Ülke iktisadının lokomotif bölümleri ortasında yer alan turizm, ihracat ve istihdam alanlarında da değerli katkılar sağlıyor. Geçtiğimiz yıl yaklaşık 90 milyar dolar civarında gerçekleşen hizmet ihracatının yaklaşık 50 milyar dolarlık kısmını turizm oluşturmaktadır. Orta vadeli projeksiyonda, 2028 yılına kadar turizm gelirlerinin 100 milyar dolara ulaşması maksadı ile turizm kesimi kıymetli bir sorumluluk üstleniyor. Bu gayelere ulaşılmasına, Türkiye’nin turizm potansiyelinin en ülkü biçimde değerlendirilebilmesine odaklanmış olan bölümümüz, tüm takviye ve katkılara gereksinim duymaktadır” diyerek, İstanbul Turizm Fuarı üzere tertipler da turizmin tüm bileşenlerini bir ortaya getirerek, ortak paydada bölümümüze kıymetli katkılar sağladığını belirtti. 

Martı Hotels & Marinas ülkesine, dalına katkı vermeye devam edecek

Türkiye turizminin esaslı kümelerinden Martı Hotels & Marinas’ın da bugüne kadar olduğu üzere ülkesine, bölümüne katkı sağlamaya, öncülük yapmaya devam edeceğini belirten Oya Narin, “Beklentilerin yüksek olduğu döneme, butik otellerimiz dışındaki yüksek kapasiteli Martı Resort, Martı Myra ve La Perla’da kıymetli bir renovasyon gerçekleştirerek girdik. Bu üç otelimizde orijinal bir tatil anlayışı ile gerçekleştirdiğimiz güncellemeler, konuklarımızda beğeni ve takdir ile karşılık buldu. Martı Hotels & Marinas olarak dönemi, dal paralelinde başarılı bir formda gerçekleştiriyoruz ve bu biçimde seyretmesini öngörüyor, temenni ediyoruz. Butik otellerimiz, resort’larımız ve marinamızda yakaladığımız doluluk oranlarının yanı sıra long stay – uzun konaklamada karşılaştığımız ağır talep ise, hizmet kalitemizi de ortaya koyması açısından bizler için farklı bir mana ve memnunluk kaynağı” açıklamasında bulundu. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen