Cts. Haz 22nd, 2024


“Visit Dubai” markasıyla Dubai’de milletlerarası turizmi büyütmek üzere çalışmalar yürüten Dubai Turizm ve Ticaret Pazarlama Kurumu (DCTCM), dünyanın en büyük spor kulüpleri ortasında yer alan Real Madrid ile çığır açan bir iş birliğine başladı. Ortak kıymetlere, maksatlara, harikalık ve yenilikçiliğe adanmış iki önde gelen marka ortasında imzalanan çok yıllık mutabakat, Dubai ve Real Madrid hayranları için heyecan verici etkinlikler, özel taraftar anları ve eşsiz tecrübeler vaat ediyor. Yeni kurulan iştirak, tıpkı vakitte her iki kurum için de yeni büyüme fırsatları yaratmak ve yakın vakitte açıklanan Dubai Ekonomik Gündemi – D33 kapsamında Dubai’nin tezli planlarını desteklemek için güçlü bir platform olarak hizmet verecek.

 

Visit Dubai ve Real Madrid ortasındaki iş birliği, dünyanın en büyük kulübü ile global spor cümbüşünün öncüsü olmak emeliyle, Dubai’nin dünyadaki birinci üç şehir arasındaki konumunu sağlamlaştırma planları kapsamında gerçekleştirildi. Eylül ayında başlayan paydaşlık Real Madrid’in Erkekler ve Bayanlar A Futbol Kadrolarını kapsarken, birebir vakitte Santiago Bernabéu’ya Dubai tecrübesini getirerek, taraftarlara unutulmaz tecrübeler ve en yüksek standartlarda hizmetler sunuyor.

 

Visit Dubai ve Real Madrid ortasındaki iş birliği, Dubai Turizm ve Ticaret Pazarlama Kurumu (DCTCM) Lideri Issam Kazim ve Real Madrid Kulübü Lideri Florentino Perez, kulübün Genel Müdürü Jose Angel Sanchez, Real Madrid efsanesi ve Kurumsal İlişkiler Yöneticisi Emilio Butragueño’nun iştirakiyle Ciudad Real Madrid’deki efsanevi Sala de Juntas’ta düzenlenen resmi bir merasimle resmileştirdi.

 

Real Madrid Kurumsal İlişkiler Yöneticisi Emilio Butragueño, “Kulübün birinci Resmi Destinasyon Ortağı olarak Visit Dubai ile olan bu yeni işbirliğinden büyük gurur duyuyoruz. Dubai, Kulüp tarafından paylaşılan bir paha olan tüm cümbüş imkanlarında harikalığı hedefleyen bir destinasyon. Bu heyecan verici turistik destinasyonu dünya çapındaki milyonlarca Madridista’lara sunmaktan memnunluk duyuyoruz” belirtti.

 

Törende, Real Madrid ile global bir ortak olarak seyahatlerine başlamaktan heyecan duyduklarını belirten DCTCM CEO’su Issam Kazim “Bu oyun değiştiren bir iş birliği, Dubai ve dünyanın en büyük kulübü ortasındaki ortak bir vizyon ve kıymetlere dayanıyor. Her muvaffakiyet yeni tepelere ulaşmak için motivasyon kaynağı oluyor. Dubai’nin dünyada birinci üç şehir ortasındaki pozisyonunu pekiştirme amacımızla, önde gelen bir destinasyonun ve dünyanın en ünlü ekibinin güçlerini birleştirerek Dubai’yi global olarak yaşamak, çalışmak ve ziyaret etmek için en iyi şehir olarak tekrar teyit edeceğiz. Harikalık, liderlik, yetenek ve yenilik konusundaki ortak adanmışlığımızla motive olarak, Real Madrid ile birlikte büyük muvaffakiyetler elde etmeyi ve Dubai ve Real Madrid’in kazanan ruhunu dünyaya göstermeyi dört gözle bekliyoruz”.

 

Real Madrid ile hayata geçirilen bu yeni iş birliği, Dubai’nin güçlü kamu ve özel dal bağlantıları muvaffakiyetinin temelini oluştururken, Emirates’in 2011’den beri sağlamlaştırdığı uzun periyodik bir iştirake dayanıyor. İş birliği kapsamında ayrıyeten Orta Doğu’nun en büyük tema parkı destinasyonu olan Dubai Parks and Resorts’ta Real Madrid temalı park açılacak. Dünyada bir birinci olan park, müze, cümbüş sürüşleri ve futbol mahareti oyunları üzere Real Madrid ile ilgili bir dizi ilgi çeken ve Real Madrid’in harika tarihinden hatıra satan noktalar içerecek.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen