Cts. May 18th, 2024


Konak Belediyesi’nin 400 çocuğun sünnet geleneğinin gerçekleştirdiği toplu sünnet şölenlerinin ikincisi Toros Toplumsal Tesisi’nde düzenlendi. Sünnet çocukları ve ailelerinin büyük coşkusu içinde gerçekleşen şölene Konak Belediye Lideri Abdül Batur, CHP Konak ilçe yöneticileri, Konak Belediyesi Meclis Üyeleri, muhtarlar, sünnet çocukları ve aileleri katıldı. 

 

Dayanışma vurgusu

Şölende konuşan Lider Batur, sünnet tertibinde emeği geçen çalışma arkadaşları ve belediye meclis üyeleriyle birlikte, ailelere ulaşmada büyük emeği olan muhtarlara teşekkürlerini iletti. Lider Batur, toplumsal belediyecilik ve dayanışmaya dikkat çektiği konuşmasında şunları söyledi:

“Ekonomik problemlerin çizgi safhada olduğu bu devirde bizler de Konak Belediyesi olarak her vakit olduğu üzere vatandaşlarımızın, ailelerimizin yanında olmayı tercih ettik ve bu türlü bir uygulama başlattık. Maksadımız toplumsal belediyeciliği en düzgün halde uygulamak. Emeği geçen çalışma arkadaşlarıma, meclis üyesi arkadaşlarıma, muhtarlarımıza, bizlere güvenip çocuklarını emanet eden tüm velilere, anne, babalara, yakınlarına çok teşekkür ediyorum. Bu dayanışma birlikte yürüyen bir dayanışma. Sizler olmazsanız biz bu işleri yapamayız. Dayanışmamız bundan sonra da bu cins toplumsal çalışmalarla devam edecek.”

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen