Paz. Haz 16th, 2024


FOÇA’DA CUMHURİYET’İN 100. YILI ORYANTİRİNG ETKİNLİĞİ
Cumhuriyet’in 100. Yılı Foça Oryantiring Aktifliği, 21-22 Ekim tarihlerinde gerçekleştirildi.
İki gün süren aktiflik, Ilıpınar mahallesinde yaklaşık 300 atletin katıldığı orta aralık yarışıyla başladı. Yenifoça’daki gece ve Foça merkezdeki hız yarışları ile devam etti.
Nihat Dirim Barış ve Demokrasi Meydanında gerçekleşen seremonide, dereceye giren atletlere madalya ve mükafatları; Foça Belediye Lideri Fatih Gürbüz, Türkiye Oryantiring Federasyonu Lideri Prof. Dr. Tekin Çolakoğlu, Oryantiring Federasyonu Asbaşkanı Dr. Zekeriya Gül, Müsabaka Teknik Sorumlusu Cihat Acar, Altun Spor Lideri Cengiz Altun ve Foça Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Emre Şahin ve hakemler tarafından verildi.
Katılan tüm atletleri tebrik ederim
Foça Belediye Lideri Fatih Gürbüz; ‘‘Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 100. Yılı dolayısı ile daha bir mana kazanan; yol bulma maharetleri ve dayanıklılık gerektiren bu kuvvetli oryantiring etkinliğinde yarışan tüm atletlerimizi kutlar; Türkiye Oryantiring Federasyonumuza, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğümüze, Altun Spor Kulübüne, hakemlerimize, antrenörlerimize, spor kulüplerimize ve katkı sağlayan herkese teşekkür ederim’’ dedi.
İzmir’de milletlerarası tertipler düzenleyeceğiz
Tören konuşmasında, Foça’da çok hoş bir tertibe imza atıldığını ve önümüzdeki yıllarda büyüyerek devam edeceğine inandığını tabir eden Türkiye Oryantiring Federasyonu Lideri Prof. Dr. Tekin Çolakoğlu; ‘‘Türkiye genelinde Oryantiring Federasyonu olarak özel yarışların yapılması için çalışmalar yapıyoruz. Yeniden, önümüzdeki yıllarda mutlak surette İzmir’de memleketler arası tertipler düzenleyeceğimizden emin olabilirsiniz. Zira bizlere çok güzel takviye veren mahallî yöneticilerimiz var. Foça Belediye Lideri Sayın Fatih Gürbüz’e de takviyeleri için teşekkür ederim. Bu türlü sporu seven ve destekleyen yöneticilerimiz olduğu sürece biz her vakit buradayız, her vakit bu tertipleri düzenlenmeye hazırız’’ dedi.
 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen