Çar. Nis 24th, 2024


Gemlik Belediyesi tarafından Toplumsal Yardım İşleri Kampüsü’nde kurulan Manisiz montaj atölyesi, engelli bireylerin iş hayatına iştiraklerini sağlıyor. Gemlik Belediye Lideri Mehmet Uğur Sertaslan atölyeyi sık sık ziyaret ederek özel ihtiyaçlı bireylere moral veriyor.

  Gemlik Özgür Bölgede bulunan ve araba yedek modülü üreten fabrikada imal edilen kesimlerin birleştirme sürecini gerçekleştiren bireyler, bu sayede konut ekonomilerine katkı sunmanın yanı sıra hem toplumsal hem de iş hayatına adapte oluyor. 

Sıfır yanlışla imalat

  Gemlik Belediyesi Manisiz Montaj atölyesi açıldığı günden bu güne kadar geçen müddette çok sayıda araba yedek modülü yaparak, fabrikalara teslim etti. Bu teslim edilen kesimler denetim edildiğinde ise sıfır yanılgı olduğu tespit edildi. Atölyede imalat yapan özel ihtiyaçlı bireyleri tebrik eden Gemlik Belediye Lideri Mehmet Uğur Sertaslan, muvaffakiyetlerinin devamını diledi. 

Başkan Sertaslan, “Öğrencilerimizle gurur duyuyoruz”

  Gemlik Belediye Lideri Mehmet Uğur Sertaslan, “Engelsiz Montaj Atölyemizde, şu anda 14 gencimiz çalışıyor. Bu gençlerimiz yaptıkları kolay bir uygulamayla araba kesimini birleştirerek iş hayatına adapte olurken, kendi ekonomilerine katkı sağlıyor. Bugün gururla söylemek istiyorum ki özel ihtiyaçlı bireylerimizin atölyemizde ürettiği modüller fabrikada denetim edildiğinde sıfır kusur tespit edildiğini öğrendik ve gurur duyduk. Gemlik Belediyesi olarak engelli bireylerimizin hayatını kolaylaştırmaya devam edecek ve bu mevzuda çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Öğrencilerimizle gurur duyuyorum.” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen