Çar. May 8th, 2024


İki yılda bir iklimlendirme kesiminin tüm dünyadan temsilcilerini tek çatı altında buluşturup, taban hazırladığı iş birlikleriyle kesimin büyüme ivmesine değerli bir katkı sunan ISK-SODEX, gerçekleşen aktiflik ve yarışlarıyla da iştirakçilerine keyifli bir fuar tecrübesi sunuyor. İklimlendirme kesimindeki son gelişmeleri takip etmek isteyen dal profesyonellerine ve iştirakçilerine yeni jenerasyon eser ve sistemleri bir ortada sunan fuar; ISK-SODEX ARENA alanında gerçekleşecek Ustalar Ligi ve Geleceğin Ustaları yarışlarının yanı sıra ‘100. Yılında Cumhuriyetimiz’ temalı fotoğraf müsabakası standı ve birçok armağanın verileceği çekilişleri ile de renkli anlara sahne olacak.

Cumhuriyetin 100. yılı fotoğraf standı ile taçlanacak

ISK-SODEX, Cumhuriyetimizin 100. yılında toplumun ulusal pahalarını ön planda tutma, ulusal hisleri güçlendirme ve bu ulusal bağlılığı gelecek jenerasyonlara taşıyabilme hedefiyle düzenlediği “100. Yılında Cumhuriyetimiz” temalı fotoğraf müsabakasının kazananlarını fuarın açılış merasiminde açıklayacak. Müsabakaya anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencileri iki farklı kategoride 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kendi iç dünyalarını yansıtarak katılırken, kazanan öğrencilerin yapıtları fuarın 11. Salon’unda sergilenecek. 

 

Çekilişle birbirinden farklı armağanlar verilecek

Sektör temsilcilerini bir ortaya getirerek hem yeni teknolojilerin tanıtılmasına hem de iş birliklerinin gerçekleştirilmesine taban hazırlayan ISK-SODEX aktiflik, söyleşi, konferans ve müsabakalarıyla da dinamik bir yapı sunuyor. Bu yıl müracaatları fuar boyunca devam edecek çekilişle toplamda 12 adet eser armağan edilecek. Ziyaretçilerin fuar bitene kadar Salon 10’da A37 No’lu stanttan başvurabileceği çekilişte 5 klima, 3 kombi, 2 hava temizleme aygıtı, 1 hava soğutucu ve 1 ısı geri kazanım aygıtı armağan edilecek. Kazananlar ise fuar sonrası noter huzurunda yapılacak çekilişle belirlenecek. 

 

Ustalar ve geleceğin ustaları hünerlerini sergileyecek

Sergilediği yenilikler ve düzenlediği etkinliklerle dinamizmini hiç kaybetmeyen ISK-SODEX,  ‘ISK-SODEX ARENA’ alanında gerçekleşecek yarışlarla da ziyaretçilerine renkli anlar yaşatacak. 25 Ekim 2023’te başlayacak fuarın birinci iki gününde dalda çalışan ustalar kombi ve radyatör montajı üzerine, üçüncü günde ise geleceğin ustaları olmak isteyen lise öğrencileri klima montajı üzerine yarışacak. Warmhaus, Formül Plastik, Rothenberger, Giacomini Unival, Yıldırım Klima markalarının sponsor olduğu müsabakalardan Ustalar Ligi’nde 5 tıpta 10 usta yarışırken, “Geleceğin Ustaları” başlığı altında düzenlenecek müsabakada ise lise öğrencileri hünerlerini sergileme fırsatı bulacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen