Paz. Nis 28th, 2024


Ömer Dizisi 26. Bölüm Ön İzleme | Ömer Gibi Sana Karşı Koymalıydım!
Ömer 25. Bölüm 👉🏻 https://youtu.be/wXLYYe9p60Q

Evliliklerinin artık devam edemeyeceğini düşünen Ömer, Gamze’nin mahkemede boşanmayı kabul etmemesiyle büyük bir öfkeye kapılır. Bu beklenmedik gelişme Gamze’ye daha fazla cephe almasına sebep olurken, Ömer’in davranışlarından çok kırılan Gamze, sevdiği adamın duvarlarını aşamamanın acısını yaşar.

Oğlunun içinde olduğu zor durumdan ancak Gamze’nin varlığıyla kurtulabileceğini düşünen Reşat ise herkesi şaşırtacak bir adım atmıştır.

Nisa zorlu hayat şartlarıyla mücadele edebilmek ve kızını Yaman’dan uzak tutmak için Hülya’nın taşınma teklifini düşünmeye başlar. Ancak tüm aileyi ilgilendiren bu kararı Hakan’ın tek başına almış olmasını hiç hoş karşılamaz.

Gamze’nin boşanmayı istememesinin ardındaki sırrı öğrenen Ömer hem babasına hem de Gamze’ye daha da bilenir. Şükran ve Ömer ile ilişkisi kopma noktasına gelen Tahir ise soluğu her şeyin sorumlusu olarak gördüğü Vicdan’ın yanında alır.

Ömer ve Gamze’nin de olaya müdahil olması, ikisi arasındaki ilişkinin telafisi imkansız görünen bir noktaya sürüklenmesine neden olur.

Ömer Ademoğlu, babası Reşat’ın imam olarak görev yaptığı camide müezzindir.

Yakın zamanda annesini kaybeden Ömer, bu kaybın sızısı yüreğinde, babası Reşat ve babaannesi Nezahat ile hayatlarını sürdürmeye devam ederler. Üç kardeşin en küçüğüdür. Anne yarısı bildiği ablası Nisa, babasının ve abisi Tahir’in istemediği bir evlilik yaparak, aileden kopmuş, bu durum Ömer’in ruhunu derinden yaralamıştır.

Yürekten bağlı olduğu ailesinde yaşanan bu kırgınlıklardan, çelişkilerden, kayıplardan incinen ruhunu onarmanın yolunu çizmeye başlayarak bulur Ömer… Çocukluğundan beri resim yapmaya olan aşkı, tutkusu, ailesinin engeline rağmen devam eder, çizmeyi sürdürür. Ama tek aşkı resim olmayacaktır, günün birinde karşısına çıkan, kendisinden yaşça büyük, dul ve çocuklu bir kadın olan Gamze ile birbirlerine aşık olacaklar ve bu aşkı sürdürmekte engelleri çok büyük olacaktır…

Oyuncular: Selahattin Paşalı, Barış Falay, Gökçe Bahadır, Merve Dizdar, Onur Bilge

KÜNYE:
YAPIM: OGM Pictures
YÖNETMEN: Cem Karcı
SENARYO: Gülizar Irmak

OGM Pictures: https://www.ogmpictures.com/
Resmi Instagram Sayfası: https://www.instagram.com/omerdiziresmi/
Resmi Twitter Sayfası: https://twitter.com/omerdiziresmi
Resmi Facebook Sayfası: https://www.facebook.com/omerdiziresmi/

#OGMPictures #ÖmerDizi #SelahattinPaşalı #GökçeBahadır #Startv #BarışFalay #MerveDizdar

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen