Paz. May 5th, 2024

Dijital oyun alışverişleri için bir numaralı adresiniz Oyunfor, Ekim ayında çıkacak olan, her biri birbirinden ilgi uyandırıcı oyunları sizler için bir ortaya getirdi.

 

 

Marvel’s Spider-Man 2 (Insomniac Games)

20 Ekim’de yalnızca PlayStation 5 için piyasaya çıkacak olan Spider-Man 2, PS5’in gücünü en tesirli biçimde kullanan oyunların başında geliyor. Ünlü örümceğimiz Peter Parker’ın yanında siyahi arkadaşı Miles Morales ortasında eş vakitli olarak geçiş yapmamıza imkan tanıyan ve çok daha geniş bir New York görünümüyle bizi karşılayan oyun, ünlü berbatları de karşımıza çıkartacak ve uzun periyodik bir oyun tecrübesi yaşatacak. Özetle PS5 sahibi olan herkes Spider-Man 2’yi listesine eklemeli.

 

Assassin’s Creed Mirage (Ubisoft)

Ünlü seriyi köklerine döndüren yeni AC oyunu Mirage, daha küçük ölçekli, süikastlerin daha ön planda olduğu, daha planlı hareket etmenizi gerektiren ve kalabalıklar ortasında kaybolmanın daha da büyük bir değer taşıdığı bir formatta oyuncularla buluşmaya hazırlanıyor. 5 Ekim’de piyasada olması beklenen oyun PS5, Xbox Series X|S üzere aktüel konsolların yanında PS4 ve Xbox One üzere bir evvelki periyodun konsolları için de geliştiriliyor.

 

Alan Wake II (Remedy Entertainment)

H.P. Lovecraft’tan saklıdan zımniye esinlenen Alan Wake serisi, ikinci oyununa -nihayet- 27 Ekim’de kavuşuyor. Üretimci koltuğunda evvelki oyunların arkasındaki isim oturuyor ve dağıtım kısmında da Fortnite’ın yaratıcısı Epic Games bulunuyor. Alan Wake ve Saga Anderson karakterlerinden birini seçerek oynayabileceğimiz oyun, evvelki oyunlardakinden farklı olarak daha çok “hayatta kalma” tipinde bir oynanışa sahip olacak. Oyun PS5, Xbox Series X|S ve PC için çıkacak.

 

Sonic Superstars (Sega)

Yılların eskitemediğ Sonic serisi her ne kadar birinci üç oyunu ve ardından Dreamcast için çıkan Sonic Adventure ile şahlanmış olsa da Sega, ünlü mavi kirpinin maceralarını devam ettirmede kararlı. Mevcut kuşak ve eski kuşak konsolların yanında PC için de geliştirilen Sonic Superstars, iki boyutlu ünlü Sonic macerasını ekranlara getiriyor ve Tails, Knuckles üzere öteki karakterleri de arkadaşlarınızın denetimine bırakarak çok bireyli bir oyun cümbüşü vadediyor. 17 Ekim’de çıkacak olan oyunu bilhassa küçük yaştaki oyunculara tavsiye ediyoruz.

 

Ghostrunner 2 (One More Level)

26 Ekim’de mevcut jenerasyon konsollar ve PC için piyasada olması beklenen süratli ve refleks zorlayan FPS oyunu Ghostrunner 2, bizi Jack’in kılıç ustalığıyla baş başa bırakmaya hazırlanıyor. Yeni yetenekler, orijinal kısımlar ve ziyadesiyle Ghostrunner 2, evvelki oyunun fanatiklerine ve farklı bir FPS tecrübesi yaşamak isteyen oyunculara keyif dolu bir oyun macerası vadediyor.

 

Cities: Skylines 2 (Colossal Order)

Sim City’nin tarihin tozlu sayfalarına gömülmesinden sonra yıldızı parlayan Cities: Skylines, gelişmiş grafikler ve yesyeni kent inşa etme imkanlarıyla bomba üzere geliyor. PS5, Xbox Series X|S ve PC için geliştirilen oyun, 24 Ekim’de piyasada olacak ve gelişmiş oyun özelliklerinin yanında oyunu modlayabilmeye müsaade vererek oyuncuların, oyunun sağladıklarından ötesine geçmelerini sağlayacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen