Paz. May 19th, 2024


Kocaeli Büyükşehir Belediye Lideri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli’de hizmet veren kamu ve özel hastanelerin başhekimleri, hekimleri ve hastane müdürleriyle bir ortaya geldi. Vilayet Sıhhat Müdürlüğünün düzenlediği ve Kocaeli Büyükşehir Bekediyesi’nin mesken sahipliği yaptığı programa Lider Büyükakın’ın yanı sıra Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, AK Parti Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Kocaeli Vilayet Sıhhat Müdürü Yüksel Pehlivan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık, başhekimler, hastane müdürleri ve tabipler katıldı.  

 

VALİ YAVUZ: HER DAİM SİZLERİN YANINDAYIZ

Burada konuşma yapan Vali Yavuz, şiddete tahlil noktasında yapılan çalışmalar hakkında konuşarak, şunları söyledi: “Polise, sıhhat çalışanına, bayana şiddet üzere şiddet tiplerini art geriye sayıyoruz ancak şiddetin önüne geçemiyoruz. Demek ki yapmamız gereken yalnızca cezaların artırılması değil, tümden şiddete karşı toplumsal bir şuur geliştirmek olmalıdır. Bunu oluşturabilirsek sanırım sıkıntılarımızı daha çabuk çözeriz. Bizim bu hususa biraz daha itina göstermemiz gerekiyor. Her daim sizlerin yanındayız.”

 

HÜLAGÜ: SIKINTILARI SİZLERLE KIYMETLENDİRMEK İSTEDİK

Milletvekili Hülagü de hekimlik mesleğinin değerini vurgulayarak, “Ben hekimlik tarafını daima ön planda tutan bir kardeşinizim. Böylesine hayatın içinde bir mesleği yaparken birçok zorluklarla karşılaştığınızı, yaşanan ve yaşatılan meseleleri birinci elden sizlerle pahalandırmak istedik. Her vakit biz doktor olarak sizlerin yanındayız.”

 

BÜYÜKAKIN: ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMAYA HAZIRIZ

Başkan Büyükakın da bu buluşmanın asıl nedeninin doktorların yanında olduklarının bildirisini vermek, olduğunu belirtti. “Geçtiğimiz günlerde biliyorsunuz tatsız bir olay yaşandı ve misal olaylar yaşanmaya devam ediyor. Biz bu buluşmayla her şart altında sizin yanınızda olduğumuzu ve üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazır olduğumuzu, söz etmek içinde bir ortaya geldik” diyen Lider Büyükakın, şunları söyledi: “Biliyorsunuz, pandemi periyodunda Büyükşehir Belediyesi olarak sizlerin muhtaçlık duyduğu ne varsa onları yerine getirmek için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Daha sonrasında sıhhat çalışanlarının alabileceği konutların yapılması yoluna gittik. Çok yakın bir vakitte teslim edilecek. Şunu hiçbir vakit unutmayın, sizlerin daha âlâ şartlarda, fedakar hizmetlerinizi devam ettirebilmeniz için her vakit yanınızda olacağız. Hiç tereddüt etmeden bilin ki sonuna kadar yanınızdayız. Geçtiğimiz gün ve daha evvelki periyotlarda yaşanan şiddet olaylarını da şiddetle kınıyoruz.’’

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen