Per. May 16th, 2024


Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV)-Umuda Tenis Turnuvası 1-8 Ekim tarihleri ortasında Bosphorus Tennis Club’ta gerçekleştirildi. Nitelikli eğitime dayanak olmak isteyen atletlerin katıldığı turnuva için başlatılan “100. Yılda 100 Çocuk” kampanyasında toplanan bağışlarla TEGV’li 265 çocuğun eğitimine takviye sağlandı. 

“Bir Çocuk Değişir, Türkiye Gelişir” mottosuyla çağdaş kuşakların yetişmesi için Türkiye genelindeki aktiflik noktalarında ilköğretim çağındaki çocuklara nitelikli eğitim takviyesi sağlayan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) çocuklarına dayanak olmak gayesiyle düzenlenen “TEGV-Umuda Tenis Turnuvası” tamamlandı. 1-8 Ekim tarihleri ortasında Bosphorus Tennis Club’ta düzenlenen turnuvaya 8 kadro katılırken, TEGV çocukları faydasına toplam 7 bağış kampanyası açıldı. 

 

Turnuva tenis sporunun yaygınlaştırılmasını hedefliyor

Adesso, Bilgili Holding, Erciyas Holding, Eti Eskişehir, Eti İstanbul, Koç Healthcare, KPMG ve Yapı Kredi ekipleri turnuvaya katılarak kendilerinin yanı sıra açtıkları fonzip kampanyaları ile toplumsal etraflarından de bağış topladılar. Kadroların açtıkları kampanyalara birçok bağışçı dayanak sağladı. Bu bağışlarla TEGV’li 265 çocuk daha eğitim takviyesine kavuştu. Çocukların spor imkanlarının arttırılması gayesiyle düzenlenen turnuvanın tüm geliri TEGV çocuklarının nitelikli eğitim dayanağı için kullanılacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen