Cum. May 17th, 2024

 
 

Borusan, Cumhuriyetimizin 100. yılını geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarla kutluyor

Borusan, Cumhuriyetimizin 100. yılını Bu Sevda Ebediyen diyerek kutluyor. Sinemasal Akademi Borusan Defne Kampüsü’nde çekilen sinemada çocukların 29 Ekim kutlaması için yaptığı hazırlıklara yer verilirken çocuklardan oluşan koro, Cumhuriyet’in 100. yılına özel düzenlenen şarkıyı seslendiriyor.

 

Cumhuriyet bedellerine, Atatürk prensip ve inkılaplarına gönülden bağlı olan Borusan, Cumhuriyetimizin 100. yılını Sinemasal Akademi Borusan Defne Kampüsü’ndeki çocuklarla “Bu Sevda İlelebet” bildirisi ve “100. Yıl” müziği eşliğinde kutluyor. 

6 Şubat’ta yaşanan büyük zelzeleden sonra Borusan, felaketten etkilenen çocukların ve gençlerin eğitim hayatlarına devam edebilmesi ve desteklenmeleri emeliyle Hatay’da Sinemasal Akademi Borusan Defne Kampüsü’nü hayata geçirdi. Çocukların potansiyellerini keşfetmeleri ve geliştirmelerine itici güç olmayı hedefleyen yerleşkede eğitim, sanat, oyun ve spor bir ortada sunuluyor. Ayrıyeten çocukların ve gençlerin uygun olma haline de odaklanılırken LGS ve üniversite imtihanına hazırlanan çocuklar için eğitimler veriliyor.  

En büyük yapıtı olan Cumhuriyeti gençlere emanet eden Ulu Lider Mustafa Kemal Atatürk’ten ilham alan Borusan, Cumhuriyetimizin 100. yılını da geleceğimiz olan çocuklarla kutladı. Sinemasal Akademi Borusan Defne Kampüsü’nde çekilen sinemada çocukların 29 Ekim kutlaması için yaptığı hazırlıklara yer verilirken çocuklar, yerleşkenin her yerini fotoğraflarla, cumhuriyet iletileri ve bayraklarla donatıyor. Hazırlıkların ilerleyen saatlerinde ise çocuklardan oluşan koro, Cumhuriyet’in 100. yılına özel düzenlenen şarkıyı bölge halkının ve ailelerinin katıldıkları 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamasında söylüyor.  

 

Filmi izlemek için: https://www.youtube.com/watch?v=OmmI75dQSsk

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen