Paz. Nis 28th, 2024

Çocuklar çizimleriyle 

“Cumhuriyetin 100. Yılında Atatürk’ün Fikirlerine Yolculuk” edecek

 

Dünyanın en kıymetli korna markaları ortasında yer alan Türkiye’nin yüzde 100 yerli markası Seger, çocuklar için Cumhuriyetin 100. yılına özel fotoğraf yarışı başlattı. “Cumhuriyetin 100. Yılında Atatürk’ün Fikirlerine Yolculuk” temalı online iştirakli fotoğraf müsabakasına, ilkokul 1, 2, 3 ve 4’üncü sınıfta eğitim gören çocuklar, 8 Aralık akşamına kadar katılabilecekler. Heyet oyları ile müsabakayı kazanacak çocukları lego, puzzle ve boyama seti üzere birbirinden hoş armağanlar bekliyor.

 

Her yıl gerçekleştirdiği ödüllü fotoğraf müsabakaları ağır ilgi gören Seger, bu yıl da çocukların motivasyonunu artırmak, hayal gücünü ve sanat yeteneklerini sergilemelerine imkan sağlamak üzere Cumhuriyetimizin 100. yılına özel yeni bir online fotoğraf yarışı düzenliyor.

 

Nasıl iştirak sağlanıyor?

 

Çocuklar, 8 Aralık akşamına kadar devam edecek olan “Cumhuriyetin 100. Yılında Atatürk’ün Fikirlerine Yolculuk” temalı müsabakaya en az A4 boyutundaki kağıda fotoğraflarını diledikleri boya malzemesi ile çizip, boyayarak katılabilecekler. Çizilen fotoğrafların isim, soyad, yaş, sınıf, adres ve irtibat bilgileri ile Segerauto instagram hesabına direkt bildiri ile ulaştırılması yarışa katılmak için birinci adım olacak. İkinci adımda ise Segerauto instagram hesabını da takip ederek, yarışın duyurusunun yapıldığı postu beğenmeleri katılmak için kâfi olacak. Her çocuk en fazla 1 fotoğraf ile müsabakaya katılabilecek. 

 

Kazananlara yaratıcılık odaklı ikramlar verilecek

 

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılına özel düzenlenen fotoğraf müsabakasının heyetleri tarafından her sınıf kümesinde 3’er kazanan belirlenecek. Müsabakanın sonuçları 14 Aralık’ta gerçekleşecek heyet kıymetlendirme toplantısından sonra açıklanacak. Yarışın heyet heyetinde Bursa Uludağ Üniversitesi Hoş Sanatlar Kısmı Öğretim Vazifelisi Aysun Çölbayır, Pera Hoş Sanatlar Eğitim Koordinatörü Ayşım Gürsoy, Okan Sabuncular Sanat Atölyesi Kurucusu Okan Sabuncular, NPİstanbul Feneryolu Tıp Merkezi’nden Klinik Psikolog Seda Aydoğdu ve Seger A.Ş. Genel Müdürü Tülin Tezer yer alıyor. 

 

Çizdiği fotoğraf okuduğu sınıf kümesinde birinci seçilen 4 çocuğa eğitici ve motor hünerlerini geliştirmeye yardımcı olacak lego seti ikram edilecek. Müsabakanın ikincileri puzzle setleri, üçüncüleri ise rengarenk boya setlerini ikram olarak kazanacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen