Cts. Nis 27th, 2024


İSİB’ten Climaticization&Refrigeracion Fuarına 

Milli İştirak Organizasyonu 
  

Türk İklimlendirme Kesiminin global iş ortağı İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği (İSİB), İspanya’nın başşehri Madrid kentinde 14- 17 Kasım tarihleri ortasında yapılan Climaticization&Refrigeracion (C&R) fuarına Ulusal İştirak tertibi düzenledi. 

İki yılda bir düzenlenen ve iklimlendirme, havalandırma, ısıtma, sıhhi tesisat ve soğutma kesiminin İspanya’daki en değerli fuarı olan C&R fuarındaki Ulusal İştirak tertibine İSİB üyesi 23 Türk firması iştirak etti. Ayrıyeten 7 Türk firması da fuara ferdî olarak katıldı. İSİB standı Türkiye’den iştirakçilerin etkin olarak kullandığı görüşmelerini ve toplantılarını gerçekleştirdiği bir yer olarak faaliyet gösterdi. 

Milli İştirak tertibine İSİB’i temsilen Yönetim Konseyi Lider Yardımcısı Zeki Poyraz ile Yönetim Şurası Üyesi Ali Aktaş katıldı.  

Türkiye Cumhuriyeti İspanya Ticaret Müşaviri Nazlı Seza Onat,  İSİB standını ve iştirakçi firma stantlarını ziyaret ederek İSİB idaresinden ve yetkililerden bilgiler aldı. Ayrıyeten fuar kapsamında ASHRAE Spain yetkilileri ile görüşüldü.

İspanya’da yapılan C&R fuarına gerçekleştirilen Ulusal İştirak tertibinin muvaffakiyet ile geçtiğini tabir eden İSİB İdare Heyeti Lider Yardımcısı Zeki Poyraz, fuarla ilgili şunları söyledi: “2022 yıl sonu itibariyle yaklaşık 270 milyon dolarlık dal ihracatı yapan İspanya, Türk İklimlendirme Bölümünün değerli bir ticari ortağı. İspanya’ya ihracatımızı her geçen yıl istikrarlı bir formda büyütüyoruz. Ticari münasebetlerimizi geliştirmek ve büyütmek manasında ulusal iştirak tertibi ile katıldığımız İspanya’nın en kıymetli Memleketler arası İklimlendirme ve Soğutma Fuarı olan C&R Fuarının verimli geçtiğini düşünüyoruz. Firmalarımız fuarda önemli iş temasları yaptığını gözlemledik. C&R Fuarı kapsamında teknolojik gelişim, güç kullanımının azaltılması ve etraf bahislerinde gerçekleştirilen sektörel oturumlarda bizlere ışık tuttu. İspanya’daki pazar hissemizin artırmak hedefiyle gelecek yıllarda da emsal aktiviteleri yapma konusunda istekliyiz. Bu doğrultuda İSİB olarak ihracatçılarımızın yanında olmaya ve ticari bağlarını artırmak ismine var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen