Per. May 2nd, 2024

Johnson & Johnson Çalışanları, Afetlerden Etkilenen Çocuklar için Pedalladı

 

Johnson & Johnson çalışanları, dünyanın dört bir yanında, afetlerden etkilenen çocuklar için pedal çevirdi. Türkiye, Suriye ve Libya’daki doğal afetlerden etkilenen çocukları, bakımverenleri ve Fas’taki çocukların uzun vadeli gelişim gereksinimlerini desteklemek için pedal çeviren grup, UNICEF’e bağışlanmak üzere 200 bin Avro topladı.

 

Bu yıl 6. sefer düzenlenen “Çocuklar için Pedallıyoruz” etkinliğinde, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’daki (ve dünyanın geri kalanındaki) tüm Johnson & Johnson çalışanları güçlerini birleştirerek aile ve arkadaşları ile bulundukları bölgelerde ya da lokal olarak düzenlenen etkinliklerde pedal çevirdi. 

7 Ekim tarihinde, Johnson & Johnson Türkiye çalışanları Beykoz Ormanlarında 100’den fazla çalışan ve ailelerinin yanı sıra UNICEF temsilcilerinin de katıldığı bir bisiklet sürme aktifliği düzenledi.

Johnson & Johnson’ın, UNICEF’in çocuklara yönelik takviyesi kapsamındaki taahhüdünün bir kesimi olarak, Johnson & Johnson Vakfı (Janssen EMEA CSR Fonu), Türkiye, Suriye ve Libya’daki doğal afetlerden etkilenen yaklaşık 4 bin çocuğu, ailelerini ve Fas’taki çocukların uzun vadeli gelişim gereksinimlerini desteklemek için UNICEF’e toplam 200 bin Avro bağışta bulunacak. 

 

Tüm dünyada Johnson & Johnson çalışanlarının çocuklar için pedal çevirdiği aktiflikte 3.500’den fazla iştirakçiyle bugüne kadarki en yüksek iştirakçi sayısına ulaşıldı. Kat edilen tüm kilometrelerin bir uygulamaya kaydedildiği aktiflikte, aşılan uzaklıklar tüm iştirakçilerin topladığı bağışa eklendi. Johnson & Johnson İstanbul ofisinde düzenlenen özel bir toplantı ile bağış çeki UNICEF temsilcilerine takdim edildi.

 

 

Johnson & Johnson’ın Hakkında:

Johnson & Johnson olarak, halk sıhhatinin memnun hayatların, gelişen toplumların ve ilerlemenin temeli olduğuna inanıyoruz. 130 yılı aşkın müddettir, hayatın her yaş ve evresinde insanları uygun ve sağlıklı tutmaya kararlıyız. Bugün, dünyanın en büyük ve en çeşitli sıhhat şirketlerinden biri olarak, erişimimizi ve gücümüzü toplumların sıhhati için kullanmaya kararlıyız. Sıhhate erişimi düzgünleştirmek, daha sağlıklı toplumlar inşa etmek ve her yerde herkes için sağlıklı bir zihin, vücut ve etraf sağlamak için çalışıyoruz. Toplum sıhhatini güzelleştirmek için kalbimizi, bilimi ve aklımızı ortaya koyuyoruz.

 

Johnson & Johnson Vakfı Hakkında: 

Johnson & Johnson Vakfı, Johnson & Johnson’ın insanlığın sıhhat gidişatını derinden değiştirmek için bilim ve yaratıcılığı harmanlayarak insanları her yaşta ve hayatın her kademesinde düzgün tutma taahhüdünü yansıtan kayıtlı bir hayır kurumudur.

Yalnızca Johnson & Johnson tarafından finanse edilen Vakıf, şu anda dünya çapında Johnson & Johnson Foundation US (kuruluş 1953) ve Johnson & Johnson Foundation Scotland (kuruluş 2007) olarak faaliyet göstermektedir. Bu bağımsız kuruluşlar, hem global hem de ülke içi iştirakleri ve teşebbüsleri, çalışan iştiraki fırsatlarını ve Johnson & Johnson’daki Global Toplumsal Tesir takımı tarafından yönetilen afet müdahale faaliyetlerini desteklemektedir.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen