Cts. Nis 27th, 2024

TEDAŞ VE ÇORUH EDAŞ ORTASINDA “DİJİTAL ATÖLYE” İŞ BİRLİĞİ

 

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. ve Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. (TEDAŞ), saha çalışanları için teknik eğitimlerin dijitalleştirilmesi konusunda iş birliği yapıldı. TEDAŞ Genel Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen iş birliği merasiminde TEDAŞ Dijital Atölye Sistemi kapsamında “Eğitim Seti İş Birliği” Mutabakatı imzalandı. Mutabakat ile saha çalışanlarına verilen teknik eğitimlerin aktifliğinin ve verimliğinin artırılması hedeflenmiştir.

 

Faaliyet gösterdiği 5 vilayette kaliteli ve kesintisiz güç arzı sağlama maksadıyla çalışmalarını sürdüren Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş, etraf ve insan odaklı iş yaklaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Şirket bünyesinde misyon yapan tüm saha çalışanlarına verilecek eğitimlerin vakitten ve yerden bağımsız olarak gerçekleştirilmesini sağlayan “TEDAŞ Dijital Atölye Sisteminin” Çoruh EDAŞ tarafından kullanımına yönelik iş birliği kontratı imzalandı. 

 

İŞ SIHHATİ VE GÜVENLİĞİ İLE TEKNİK BİLGİLENDİRME EĞİTİMİN ÖNCELİĞİ OLACAK

 

TEDAŞ Genel Müdürlüğü’nde yapılan imza merasimi ile hayata geçirilecek olan sistem sayesinde eğitimlerde teknik bilgilendirme bahisleri öncelikli olarak ele alınacak. 1000’i aşkın saha çalışanına tehlikelerden uzak, esnek ve tesirli bir formda eğitim sunmayı hedefleyen Şirket, sürdürülebilir ve yenilikçi bir bakış açısını saha çalışanlarına da kazandıracak. Gerçek hayatta karşılaşılan sorunlardan yola çıkılarak üç boyutlu sanal ortamlarda oluşturulan, sanal gerçeklik senaryoları ve bu senaryolar içerisinde kullanıcıların sorunların tahlili için gerçekleştirebilecekleri çeşitli etkileşimleri içeren yazılım teknolojisi ile ilerletilen sistemde öncelik tekrar “İş Sıhhati ve Güvenliği” eğitimlerinin olacak.

 

YAPICI: “SEKTÖRE İSTİKAMET VERMEYE VE BİRİNCİLERE İMZA ATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Protokole ait değerlendirmelerde bulunan TEDAŞ Genel Müdürü Ömer Sami Yapan, elektrik dağıtım kesiminin kamu tarafı olarak, TEDAŞ Dijital Atölye Sistemi vasıtasıyla dağıtım şirketleri ile bir ortaya gelmekten ve iş birliği içerisinde olmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek, “Elektrik dağıtım kesiminde verilen tüm eğitimlerin vakitten ve yerden bağımsız olarak verilmesini sağlayan TEDAŞ Dijital Atölye Sistemimizin Çoruh EDAŞ tarafından kullanımına ait protokolün imza merasiminde sizlerle birlikte olmaktan memnunluk duyuyorum. Dijital Atölye Sistemi, kesimimizin yapısı ve muhtaçlıkları doğrultusunda, TEDAŞ olarak bizim en çok önemsediğimiz hususlardan biri olan eğitim faaliyetlerinin verimlilik temeline dayalı yürütülmesi çerçevesinde hayata geçirilmiş bir projedir. Yaptığımız çalışmaların şirketiniz tarafından benimsenmiş olması; kamu-özel iş birliği dayanışmasına âlâ bir örnek teşkil etmektedir. Öteki taraftan ortaya koyduğumuz bu esere göstermiş olduğunuz ilginin bizleri yeni tahliller üretmek için motive ettiğini de sözlerime eklemek isterim. Kamu ve özel bölümün iş birliği ve birlikte hareket etmesine katkı sağlayacak olan bu projemizde emeği geçen herkesi kutluyor, bu iş birliğimizin artarak devam edeceğine inanıyorum. TEDAŞ olarak yapacağımız yeni projelerle birincilere imza atmaya ve bölüme taraf vermeye devam edeceğiz inşallah.” ifadelerini kullandı. 

 

AYDIN: “PROJE SEKTÖREL ÇALIŞMALARA BÜYÜK PAHA KATACAK”

 

Ankara’da gerçekleştirilen imza merasiminde açıklamalarda bulunan Çoruh EDAŞ Müdürü Mehmet AYDIN;

“TEDAŞ bünyesinde hazırlanıp hayata geçirilen Dijital Atölye Projesini hem kesim hem de Şirketimiz için değerli bir adım olarak görüyoruz.  Katkılarını kısa müddette göreceğimize inandığımız bu projenin ortağı olmaktan memnunluk duyuyoruz. Çoruh EDAŞ olarak önceliğimiz kaliteli ve kesintisiz hizmeti tüketicilerimiz ile en gerçek halde buluşturmak. Bu hizmet arzını sağlarken de en büyük gücümüz saha çalışanlarımız. Kelam konusu projenin eğitimlerine katılacak olan grup arkadaşlarımız ve Şirketimiz ismine başta Sayın Genel Müdürümüz Ömer Sami Yapan olmak üzere emeği geçen herkesi kutluyor, imzaladığımız bu kontratın şirketimize ve elektrik dağıtım kesimine büyük paha katacağına inanıyorum.” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen