Cum. May 17th, 2024


TEGV ve Hensel Elektrik Türkiye’den 250 Çocuğun Eğitimine Destek
 

27 vilayette şurası 71 aktiflik noktasında çocuklara nitelikli eğitim takviyesi sunan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ile elektrik eserleri üreticisi Hensel Elektrik Türkiye, yeni bir iş birliğine imza attı. Bu iş birliği kapsamında Hensel Elektrik Türkiye’nin KX ve RX serisi tüm buat ve yan eserlerinin satışından bir yıl boyunca elde edeceği gelirin bir kısmı TEGV’e bağışlanacak. Proje kapsamında 250 çocuğun bir yıllık eğitim masrafının karşılanması planlanıyor.

 

“Bir Çocuk Değişir, Türkiye Gelişir” mottosuyla ilköğretim çağındaki çocuklara Cumhuriyet’in temel prensip ve kıymetleri ışığında nitelikli eğitim dayanağı sağlayan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı ile elektrik eserleri üreticisi Hensel Elektrik Türkiye yeni bir iş birliğine imza attı. “Geleceğe Güç Katın” sloganıyla başlatılan proje kapsamında, Hensel Elektrik Türkiye, KX ve RX serisi tüm buat ve yan eserlerinin satışından bir yıl boyunca elde edeceği gelirin bir kısmını TEGV’e bağışlayacak. Bu proje sayesinde yaklaşık 250 TEGV’li çocuğun bir yıllık eğitim sarfiyatlarına takviye olunacak.

Hensel Elektrik Türkiye Genel Müdürü Fatih Ünal proje hakkında görüşlerini şu halde lisana getirdi “Sosyal sorumluluk, Hensel Elektrik Türkiye için yalnızca bir anlayış değil, bir ömür şeklidir. Ülkemize olan borcumuzun şuuruyla, eğitim alanında kalıcı bir tesir yaratma maksadıyla Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı ile güç birliği yapmaktan büyük bir memnunluk duyuyoruz. Bu bağlamda, TEGV ile gerçekleştireceğimiz bağış kampanyası ile eğitime takviye olmanın gururunu yaşıyor, bu kıymetli adımda bizimle birlikte olan herkesi teşekkürle selamlıyoruz. Toplumsal sorumluluğumuzu daha da güçlendirmek ve gelecek jenerasyonlara aydınlık bir gelecek bırakmak için elbirliğiyle çalışmaya devam edeceğiz.” 

“Anlamlı dayanakları için Hensel Elektrik Türkiye ailesine teşekkür ediyorum”

TEGV Genel Müdürü Sait Tosyalı ise proje hakkında şunları söyledi:  “Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı olarak 28 yıldır çocuklarımıza nitelikli eğitim dayanağı sağlayarak onları daha donanımlı bireyler olarak yarınlara hazırlıyoruz. Bu kapsamda çocuklarımıza bilişimden sanata, etraf şuurundan sürdürülebilirliğe kadar birçok alanda eğitim takviyesi veriyoruz. Çocukları yalnızca akademik manada değil, toplumsal ve bilişsel marifetler alanında da geliştiriyor; Türkiye’nin dört bir yanındaki aktiflik noktalarımızda kapılarımızı her gün binlerce çocuğumuza açıyoruz. Bu faaliyetlerimizin sürdürülebilir olmasındaki temel faktörlerden birisi de kurumsal ve ferdî bağışçılarımızdır. Hensel Elektrik Türkiye ile gerçekleştirdiğimiz bu bedelli proje sayesinde yüzlerce çocuğumuz daha nitelikli eğitimle buluşacak, yarınlara umutla bakacak. Manalı takviyeleri için çocuklarımız ismine Hensel Elektrik Türkiye’ye teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen