Cum. Nis 26th, 2024


Doğu Demirkol’un senaryosunu yazdığı ve başrolünü Yağmur Tanrısevsin ile birlikte üstlendiği “Yaşam Koçu” sinemasının fragmanı görücüye çıktı. Ömür koçları, güç uzmanları ve falcıları kendine has stiliyle anlatan ve ti’ye alan Doğu Demirkol, sinemada Cafer karakterine hayat veriyor. Sinemanın yayınlanan fragmanı kısa müddette sinemaseverleri ilgisini çekerken ömür koçları ile ilgili yaptığı esprili göndermelerle de herkesi güldürdü. Sanat topluluğundan bir çok oyuncunun da isminin geçtiği fragman kısa müddette binlerce toplumsal medya kullanıcı tarafından paylaşıldı.

 

Serenay, Kıvanç ve Hürrem’in Hayat Koçu!

Filmin fragmanında yer alan magazin basınıyla röportaj sahnesinde kendini Ömür Koçu olarak tanıtan Cafer’in; ünlüleri yönlendirdiğini; Kıvanç, Serenay ve Hürrem’in hayat koçu olduğunu sav ettiği sahne fragmanın en çok konuşulan sahnelerinden biri oldu.

Filmin oyuncu takımında Doğu Demirkol ve Yağmur Tanrısevsin’in yanı sıra Bülent Çolak, Hakan Meriçliler, Nazlı Tosunoğlu ve Ebrar Demirbilek üzere başarılı oyuncular yer alıyor. Cüneyt Özdemir, Kenan Taş, Fenerbahçe ve Ulusal Kadro’nun pivotu Sertaç Ulu da sinemada konuk oyuncu olarak yer aldılar.

Yapımcılığını Wovie, Dmc & Netd ve RetroPro’nun üstlendiği, günümüz tanınan mesleklerinden Hayat Koç’larını tiye alan sinema 12 Ocak’ta sinemalarda!

 

Filmin Konusu

Aşık olup bir türlü açılamadığı ve mecburi kankalık vasfıyla eşlik ettiği ünlü oyuncu Helin ile ömür koçları, enerjici ve falcıları dolaşan Cafer, bu stil işleri tiye alıp dalga geçerken bir anda kendini ülkenin en tanınan ömür koçu olarak bulur. Gün geçtikçe etrafında oluşan mürit halesinin tesiriyle kerameti kendinden sanan Cafer’in gerçeği bulması için evvel kendini bulması gerekmektedir.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen