Çar. May 8th, 2024


Kocaeli’de düzenlenen Türkiye Buz Pateni Şampiyonası’na katılan İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün artistik buz pateni atletleri kente madalyalarla döndü.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün artistik buz pateni atletleri Kocaeli’de düzenlenen Türkiye Buz Pateni Şampiyonası’ndan madalyalarla döndü. Kocaeli Olimpik Buz Sporları Salonu’nda 15-17 Aralık tarihlerinde düzenlenen tertibe, 19 kulüp ve 2 ferdi bölgeden olmak üzere toplam 87 sportmen katıldı.

Turnuva Advanced Novice erkekler kategorisinde İzmir temsilcilerinden Batu Tasasız ve bayanlar kategorisinde Deniz Tarım tüm rakiplerini geçerek kürsünün doruğuna çıktı.

Intermediate Novice bayanlar kategorisinde atlet Duru Çimen gümüş madalyanın sahibi olurken, Gökçe Tabiat Sezgi ise bronz madalya kazandı. Junior bayanlar kategorisinde ise Derya Taygan üçüncülük kürsüsüne çıkma başarısı gösterdi.

Antrenörler Gamze Güner ve Zeynep Yiğit’in katıldığı şampiyonada Rüzgar Bostancı 4, Elif Uğural 6, Irmak Alan 8, Ezgi Özer 9, Selin Uğural 10 ve Defne Günce Kılıç ise 14’üncülük elde etti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen