Paz. May 19th, 2024


BAŞKAN SEZER’DEN ÖĞRETMENLERE ÇİÇEKLİ KUTLAMA

 

Gölcük Belediye Lideri Ali Yıldırım Sezer, İlçe Ulusal Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert ve programlarda bir ortaya geldiği öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü çiçek takdim ederek kutladı.

 

Gölcük Belediye Lideri Ali Yıldırım Sezer, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Gölcük İlçe Ulusal Eğitim Müdürü Cafer Tayyar Mert’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Lider Sezer, Mert ve tüm öğretmenlerin gününü tebrik etti.

 

ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ ÇİÇEKLE KUTLADI

Başkan Sezer daha sonra; İlçe Ulusal Eğitim Müdürlüğü ve Gölcük Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleksel ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından muvaffakiyetle hazırlanan programa katıldı. Gölcük Kaymakamı Müfit Gültekin’in de katıldığı programda Lider Sezer, salondaki öğretmenlere çiçek takdim ederek Öğretmenler Günü’nü kutladı.

 

GENÇ ÖĞRETMENLERE MUVAFFAKİYETLER DİLEDİ

Programda emekli olan öğretmenlere bundan sonraki hayatlarında sıhhat ve mutluluklar dileyen Lider Sezer, yemin ederek kutsal misyona başlayan genç öğretmenlere de meslek hayatlarında muvaffakiyetler diledi. Lider Sezer ayrıyeten; Öğretmenler Günü kapsamında ilçede düzenlenen müsabakalarda dereceye giren öğretmen ve öğrencileri de tebrik etti.

 

BAŞKAN SEZER ŞEHİT ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

Programda kelam alan Gölcük Belediye Lideri Ali Yıldırım Sezer, “Kıymetli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, şehit olan ve ebediyete irtihal eden tüm öğretmenlerimizi de rahmetle yâd ediyorum” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen