Cum. May 17th, 2024


Samsung Electronics Türkiye’de yeni periyot: 

Başkanlık vazifesine Jeff Jo getirildi

 

Samsung Electronics Türkiye, idare takımında değerli bir değişikliğe imza attı. 25 yıldan uzun müddettir şirket bünyesinde çeşitli kilit roller üstlenen Jeff Jo, 11 Aralık 2023 tarihi itibariyle Samsung Electronics Türkiye Lideri olarak misyona getirildi.

 

Samsung Electronics Türkiye, yeni lider olarak Jeff Jo’nun atandığını duyurdu. Vazifesi Philip Choi’den devralan Jeff Jo, 1997 yılında Samsung Electronics’in Güney Kore’deki genel merkezinde Kurumsal Bağlar departmanında mesleğine başladı. Şirket içinde yükselerek 2004’te Taşınabilir Dış Satışlar kısmında misyon aldı.

 

2009’da Tayland’da, akabinde 2014’te ise Avustralya’da Taşınabilir İş Ünitesi Müdürü olarak başarılı bir performans sergileyen Jo, 2017 yılında Taşınabilir Perakende Operasyonu Başkanlığı misyonuna getirildi. Bu vazifede, şirketin taşınabilir eserlerinin perakende dalındaki operasyonlarını ve müşteri tecrübesini geliştirdi.

 

2019 yılında Kanada’da Samsung Electronics Lideri olarak atanan Jo, Kuzey Amerika pazarında şirketin aktifliğini ve pazar hissesini artırmada kıymetli başarılara imza attı. 2021’de Taşınabilir Tecrübe Perakende Kümesi Lideri olarak atanan Jeff Jo, Samsung Electronics Türkiye Lideri olarak misyona atanıncaya kadar bu konumda kritik roller üstlenerek kıymetli muvaffakiyetler elde etti. Jeff Jo, 11 Aralık 2023 itibariyle Samsung Electronics Türkiye Lideri olarak çalışmalarına başladı.

 

Türkiye’nin inovasyona ve teknolojik gelişmelere yüksek adaptasyon gücüyle Samsung için potansiyeli yüksek bir pazar olduğunu vurgulayan Jeff Jo, yeni vazifesiyle ilgili şunları söyledi:

 

“Bir teknoloji tutkunu olarak 2024 yılını kıymetli bir dönüm noktası olarak görüyorum. Samsung olarak inovatif tahlillerimiz, yapay zeka entegre edilmiş eserlerimiz ile kesimdeki trendleri belirleyeceğimize inanıyoruz.  Yapay zekanın gündelik hayatımıza daha derinden entegre olmasıyla, akıllı aygıt ekosistem tecrübesi esaslı bir dönüşüm yaşayacak. Yapay zeka, teknolojinin aktif kulllanımının yanı sıra bilhassa çevresel sürdürülebilirliğe değerli katkılar sunan bir olgu. Bu açıdan bakıldığında, 2024 yılı yapay zekanın gündelik yaşantımızı dönüştürdüğü bir yıl olacak. Samsung olarak yapay zeka özellikli eserlerimiz ve SmartThings ekosistemimizle bu dönüşümün kıymetli bir kesimiyiz. Ben de bu dönüşümü Türkiye’yle birlikte takip edeceğim için çok heyecanlıyım” dedi. 

 

Jeff Jo ayrıyeten Türkiye’nın genç nüfus yapısının altını çizerek, “Innovation Campus ve Solve for Tomorrow kurumsal toplumsal sorumluluk programlarımız ile, Türk gençlerinin geleceği şekillendiren teknolojiler ve sürdürülebilir kalkınma konusunda yetkinliklerini geliştirerek toplumsal yarar sağlamaya devam edeceğiz” dedi.  

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen