Cts. Nis 27th, 2024

Haklarında çıkan suçlamalar doğrultusunda tutuklanarak cezaevine gönderilen Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin, Özbekistan uyruklu çocuk bakıcıları Şule de gözaltına alınmıştı. Krizi fırsata çevirerek boşalan Polat çiftinin villasına akrabalarını yerleştiren Şule herkesi şoke etmişti. Sınır dışı edilen Özbekistanlı bakıcıdan şoke eden paylaşım geldi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Türkiye gündemini adeta sarsan suçlamalar ile tutuklanarak cezaevine gönderilen Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin Özbekistan asıllı Şule adıyla bilinen çocuk bakıcıları Shaklo K. ve akrabası Nargiza K. gözaltına alındıktan sonra sınır dışı edilmişti. Polat çiftinin tutuklanmasının ardından krizi fırsata çeviren ve akrabalarını Polat villasına yerleştiren Şule’nin sınır dışı edildikten sonraki paylaşımları ise ‘yok artık’ dedirtti.

“MİLLET OLARAK RAHATLAYIN”

İddialar üzerine çalışma başlatan polisler, Shaklo K. (Şule) ve Nargiza K. isimli iki kişiyi gözaltına almıştı. Yapılan kontrollere göre Şule’nin ikamet izninin sona erdiği, Nargiza K.’nın ise 9 ay önce turist vizesi ile yurda girdiği ve kaçak durumda olduğu tespit edilerek sınır dışı edilmek üzere Selimpaşa Geri Gönderme Merkezi‘ne teslim edileceği öğrenilmişti. Sınır dışı edildiği öğrenilen Şule, akrabası ile birlikte çekildiği kareyi sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak üzerine “Millet olarak rahatlayın ama bir şeyde unutmayın. Çok mutluyum çünkü alnımın akıyla memleketime gidiyorum” notunu düştü.

Şule

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen