Paz. May 19th, 2024


İzmir İtalya alakaları geliştirilecek

Görevine yeni başlayan İtalya’nın İzmir Konsolosu Daniele Bianchi, İzmir Büyükşehir Belediye Lideri Tunç Soyer’i makamında ziyaret etti. Lider Tunç Soyer, “Biz yeni işbirliklerine hazırız. Böylelikle geleceğe istikamet verebiliriz” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Lideri Tunç Soyer, vazifesine yeni başlayan İtalya’nın İzmir Konsolosu Daniele Bianchi’yi Egemenlik Evi’nde ağırladı. Karşılıklı işbirliklerinin görüşüldüğü buluşmada Lider Tunç Soyer, “Sadece resmi bağlantıları değil, beşerler ortasındaki münasebetleri de geliştirebiliriz. Kültür, sanat, gastronomi üzere alanlarda işbirliği yapabiliriz. İtalya’da birçok öğrencimiz var. Bu da bir çalışma alanı olabilir. Biz yeni işbirliklerine hazırız. Karşılıklı olarak uzmanlarla toplantılar yapabiliriz. Takımlarımız yapılabileceklerini masaya yatırır. Böylelikle geleceğe taraf verebiliriz” dedi.

İtalya’nın İzmir Konsolosu Daniele Bianchi, “Çok canlı bir kent. İzmir bizim için çok değerli. Ekonomik açıdan da bağlantılarımızı değerli hale getirebiliriz. Yeni projeler ve fikirler üzerinde çalışabiliriz” diye konuştu. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen