Sal. Nis 30th, 2024


Aksigorta ve Arvento kurdukları yeni iş birlikleri ile müşterilerinin inançlı ve ekonomik sürüş tecrübesini avantajlarla buluşturuyor. Aksigorta, aracında Arvento takip aygıtı bulunan müşterilerine yeni kasko poliçesi ya da yenilemelerde %20 indirim sunacak.

 Müşteri odaklı yaklaşımlarıyla, onların talep ve gereksinimlerine yönelik eser ve hizmetler sunan Aksigorta ve Türkiye’de geliştirdiği teknolojiler ile araç takip sistemleri bölümünde dünyanın öncü markaları ortasında yer alan Arvento işbirliğine nazaran; Arvento araç takip sistemi kullanan 1-10 araç sahibi işletmeler, kasko poliçesi ya da poliçe yenilemelerinde Aksigorta’dan yüzde 20 fiyat avantajına sahip olacaklar.

Aksigorta ve Arvento ortasında gerçekleşen iş birliğinin ayrıntılarına nazaran, Arvento araç takip aygıtı araç takip aygıtı abonelik müddetinin bitmesine en az 6 ay kalan kullanıcılar, her aygıtı için 1 sefere mahsus olmak üzere indirimden faydalanabilecek. Koşulları sağlayan araç kullanıcılarının kasko poliçelerinde sistem üzerinden anında %20 indirim sağlanacak. Bu sayede Arvento kullanan işletmeler, sigorta süreçlerinde maliyet avantajı elde edecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen