Cts. Nis 27th, 2024


Kemer Belediye Lideri Necati Topaloğlu, yeni yıl hasebiyle ilçedeki hastanelerde sağlıkçıları ve yatan hastaları ziyaret ederek hem geçmiş olsun dileklerini iletti hem de yeni yıllarını kutladı. Kemer Devlet Hastanesi’nde tedavi olan hasta bir vatandaşın yıllardır cüzdanında taşıdığı fotoğrafı Lider Topaloğlu’nun fotoğrafını Lider Topaloğlu’na göstererek “İşte size olan sevgim böyle” demesi, his dolu anların yaşanmasına neden oldu.

Belediye Lideri Topaloğlu, Kemer Devlet Hastanesi, Kemer Anadolu Hastanesi ve Kemer Ömür hastanelerindeki hasta vatandaşlarla, hemşire ve başka sıhhat çalışanlarını ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı ve çalışmalarında kolaylık diledi.

 

Duygusal anlar

Başkan Topaloğlu’nun Kemer Devlet Hastanesi’nde yatan hasta bir vatandaş ile sohbet ettiği sırada cüzdanından Lider Topaloğlu’nun fotoğrafını çıkarması his dolu anların yaşanmasına neden oldu.

Hasta vatandaş, Lider Topaloğlu’nun ziyaretinden ötürü çok memnun olduğunu belirterek, “Eşim hayattayken Kuzdere Mahalle’sindeki konutumuzda bizi ziyaret eden tek kişi sizdiniz. O gün bana fotoğrafınızı vermiştiniz. Eşimi kaybettim. Yapayalnız kaldım. Yıllardır size olan sevgimi o fotoğrafı cüzdanımda taşıyarak gösteriyorum. Beni çok memnun ettiniz. Allah sizden razı olsun.” dedi.

Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamada, yeni yıl öncesinde ilçede bulunan hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiklerini belirterek, “Yeni bir yıla girerken, hastalarımızı ve sıhhat çalışanlarını unutmayalım dedik ve hasta vatandaşlarımızı, yakınlarını ve sıhhat çalışanlarını ziyaret ettik. Hem geçmiş olsun dileklerimizi ilettik hem de yeni yıllarını kutladık. Yeni yılda herkese sıhhat, huzur ve memnunluk diliyorum.” diye konuştu.

Başkan Topaloğlu, öte yandan Liman Caddesi’nde bulunan polis karakolunda gece gündüz demeden vatan için misyon yapan polisleri de ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen