Sal. Eyl 24th, 2024

İnşaat kesiminin online pazaryeri ve meslek platformu Workindo, son yılların tanınan uygulaması TikTok’ta da kesimin buluşma noktası pozisyonuna geldi.

Globalleşme seyahatinde, çeşitli irtibat kanallarını kullanarak, dünyanın birçok ülkesinden kesim paydaşlarına ulaşmayı hedefleyen Workindo, toplumsal medya pazarlaması için birçok markanın tersine TikTok uygulamasını da faal olarak kullanıyor.

Workindo’nun Tiktok içerikleri inşaat kesimine yönelik eğlenceli öykülerden oluşuyor. Personel ve patron ilgileri, işe alım anları, şantiye ortamındaki klişeler eğlenceli bir lisanla tekrar yorumlanıyor. Marka, paylaştığı içeriklerde aktüel trendleri yakından takip ediyor ve bu trendleri inşaat bölümüne uyarlayarak, amaç kitlesine direkt ulaşıyor.

“Marka bilinirliğine büyük katkı sağladı”

Eylül 2021 itibariyle 1 milyarı aşkın kullanıcısı olan TikTok’un, son datalara nazaran Google’ı da aşarak dünyanın en tanınan uygulaması haline geldiğinin altını çizen Workindo Pazarlama Müdür Yardımcısı His Dülger, bahisle ilgili olarak şunları söyledi;

“Workindo olarak bu potansiyeli görmezden gelmek istemedik ve tam 1 yıl evvel faal olarak TikTok’ta pazarlama faaliyetlerine başladık. Yaptığımız araştırmalarda gördük ki; maksat kitlemiz dünyanın her yerinde hem platformu çok seviyor hem de etkin halde burada içerik üretiyor. Biz de içeriklerimizde marka kimliğimizden uzaklaşmadan, amaç kitlemizle birlikte eğlenmeyi hedefledik. Kullanıcılarımız kendi iş ortamlarını görüntülerimizde görmekten epey şad oldu. Yalnızca Türkiye değil, küreselleşme amaçlarımız doğrultusunda başta Rusya, Ukrayna ve Özbekistan olmak üzere tüm C.I.S. ülkelerinde marka bilinirliğini artırmayı da başardık.” dedi.

Duygu Dülger, TikTok’un kesimdeki marka bilinirliklerine büyük katkısı olduğunu belirterek, şunları söyledi: “Bir yılın sonunda genel durumumuza baktığımızda, toplamda 20 milyonu aşan izlenme sayısına ulaştık. Bunun yansıması olarak kullanıcılarımızın bize olan itimadının arttığını ve üye kazanmamızın daha da kolaylaştığını gördük.”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen