Cts. Eyl 21st, 2024

Türkiye’nin en itibarlı liderlik ödüllerinden birisi olan ‘Altın Önder Ödülleri’ kazananları belirli oldu. Petrol Ofisi CEO’su Selim Şiper, iş dünyası profesyonellerinin oylarıyla belirlenen Altın Önderler Ödülleri’nde “Türkiye’nin En Beğenilen CEO’ları” ortasında yer aldı.

Organizasyonlarda önder kadar, grubun ve grup ruhunun da değerli olduğunun altını çizen Petrol Ofisi CEO’su Selim Şiper, “Petrol Ofisi’nin tüm başarılarına, takım arkadaşlarımızla birlikte ve değerli katkıları ile ulaştık. Yeni yılda da tekrar en üst kademe yöneticimizden ön saha çalışanımıza kadar tıpkı takım ruhu içerisinde Petrol Ofisi’ni çizgi üstünde tutmaya, yolların çok ötesine taşımaya devam edeceğiz” dedi.

İş dünyasının önde gelen CHRO, CMO ve CEO’larının ödüllendirildiği Altın Başkan Ödülleri’nde, 2021 yılının “En Beğenilen CEO’ları” açıklandı. KREA M.I.C.E. tarafından organize edilen ve Türkiye iş dünyasındaki 35.000’den fazla profesyonelin tekil oyuyla belirlenen yılın Altın Başkan Mükafatları 21-22 ve 23 Aralık’ta İstanbul’da üç gün üst üste düzenlenen merasimlerde sahiplerini buldu. Türkiye’nin en itibarlı liderlik ödüllerinden birisinde Petrol Ofisi’nin CEO’su Selim Şiper, “Türkiye’nin En Beğenilen CEO’ları” ortasında yer alarak, 2021 yılının Altın Başkanı oldu.

“Zorlu sürece rağmen başarılarımızı geliştirdik ve yenilerini ekledik”

İş dünyasında şeffaf bir oylama metoduyla gerçekleştirilen bu tertipte mükafata layık görülmekten duyduğu memnunluğu belirten Petrol Ofisi CEO’su Selim Şiper, şunları söyledi:
“İş dünyası olarak pandemi ile birlikte son iki yılda epeyce şiddetli bir süreçten geçiyoruz. Bizim kültürümüzde çok değerli bir kelam vardır; ‘İyi kaptanlar, fırtınalı denizlerde aşikâr olur’ derler. Biz de bu güçlü süreçte gemimizi muvaffakiyetle daha da ileriye taşımanın gururunu yaşıyoruz. Pandemiye rağmen tüm çalışanlarımıza sahip çıktık, bu kuvvetli süreci daima birlikte omuz omuza muvaffakiyetle yürüttük. Olaylara, gelişmelere rağmen vaktinde ve süratli aksiyon alarak Petrol Ofisi’ni daha da ileri taşıdık. Bu süreçte liderlik ettiğimiz akaryakıt ile madeni yağlar bölümlerinde başarılarımızı geliştirdik, yenilerini ekledik.

“Organizasyonlarda önder kadar, grup ve grup ruhu da önemlidir”

Bugün elde ettiğimiz muvaffakiyetlerin birçok değerlendirmede olduğu üzere iş dünyamızın profesyonelleri tarafından da mükafata layık görülmesini kıymetli buluyoruz. Bir tertipte elbet başkan kıymetlidir. Ancak başkan kadar; takım, grup ruhu ve bu grup ruhu içerisinde bir bütün olarak çalışabilmek de muvaffakiyet için çok büyük değer taşımaktadır. Petrol Ofisi’nde tüm takım arkadaşlarımız ile birlikte ve onların kıymetli katkıları sayesinde şirketimizi yeni başarılara taşıdık. Bu başarıda tüm arkadaşlarımızın, çalışanlarımızın ve paydaşlarımızın farklı başka hissesi vardır. Önümüzdeki yıl için de tekrar tıpkı formda; en üst kademedeki yöneticimizden ön saha çalışanımıza kadar birebir grup ruhu içerisinde Petrol Ofisi’ni çizgi üstünde tutmaya, yeni muvaffakiyetler kazandırmaya ve yolların çok ötesine taşımaya devam edeceğiz.”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen