Sal. Eyl 24th, 2024

Yıldız Holding dijital tahlillerle yenilediği “Anlık Ödül Sistemi” uygulaması için FlexoGift’i seçti. Sodexo’nun iş birliği ile holding çalışanları mükafatlarını, FlexoGift üzerinden yüzlerce marka, binlerce eser ortasından diledikleri üzere seçebiliyor.

Yıldız Holding, dijital ve esnek bir yapı ile yenilediği “Anlık Ödüllendirme” sisteminde Sodexo ile iş birliği gerçekleştirerek çalışanlara kendi mükafatlarını seçme fırsatı sunuyor. Çalışanlar, Sodexo’nun yeni jenerasyon kurumsal ikram platformu FlexoGift üzerinden kendilerine tanımlanan ödül bakiyelerini ortalarında Türkiye’nin beğenilen markalarının bulunduğu 20 binden fazla noktada kendi beğeni ve gereksinimlerine nazaran esnek biçimde değerlendirebiliyor.

Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri Satış Genel Müdür Yardımcısı Koray Bozkurt; “Değişen ve dijitalleşen çalışma biçimleri, insan kaynakları ve idare anlayışı ile birlikte şirketlerin çalışan teşvik ve ödüllendirme programları da yine şekilleniyor. Çalışan motivasyonunu korumak ve artırmak için çalışan tecrübesi odak bahis haline geliyor. Kişiselleştirmenin değerinin daha da arttığı bu periyotta FlexoGift platformu geniş marka ve kategori yelpazesi ile çalışanlara iş ve hayat istikrarlarını kendi gereksinimlerine nazaran yönetebilecekleri esnek, süratli ve dijital bir armağan dünyası sunuyor. Patronlar ise çalışanlarına dalda bir birinci olan FlexoGift platformuyla anlık bir formda ulaşarak operasyonel süreçleri bertaraf ederken, yenilikçi bir formül ile teşvik ve ödüllendirme sistemlerine ayrıcalık katıyor” dedi.

Yeni Kuşak Armağan Platformu: FlexoGift

Sodexo’nun uçtan uca dijital armağan platformu FlexoGift; şirketlerin ikram seçimi, dağıtımı üzere süreçlerini bertaraf ederek, şirketlerin daha rahat ve hijyenik bir operasyon yürütmesine katkı sağlıyor. Böylelikle şirketler, çalışanları ister konutta ister ofiste ister alanda olsun ikramları kolaylıkla dağıtıyor, çalışanlar ise seçme özgürlüğünden faydalanıyor, Çalışanlar, şirketleri tarafından kendilerine tanımlanan dijital armağan bakiyelerini istedikleri markalar ortasında bölüştürerek modüllü olarak fizikî mağazalarda yahut e-ticaret kanallarında kullanabiliyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen