Per. May 9th, 2024

Sanatçı Özcan Deniz’in neden depremzedeler için organize edilen yardım konserlerinde olmadığı ortaya çıktı!


Özcan Deniz’in; depremzedeler için organize edilen yardım konserlerinde neden olmadığı ortaya çıktı: Bir haftadan beri anneannemin başındayız!

Tüm Türkiye depremzedeler için seferber olurken, toplu konser tekliflerine katılmayarak dikkatleri üzerine çeken Özcan Deniz, bu konudaki sessizliğini bozdu. Ünlü sanatçı; "Tüm aile bir haftadır, anneannemin ağır hastalığı nedeniyle hastanedeyiz. Onun başından ayrılmıyoruz" diyerek, şunları anlattı:

ANTALYA’DAKİ EVİNİ AÇIYOR

"Hastalık nedeniyle İstanbul dışına çıkamıyorum. Şu anda, Van’a gitmemin fiziksel bir yararı olduğunu da düşünmüyorum. Bireysel çabamla, elden yardımlar oluşturuyorum. Bir kısmını kargoyla ulaştırdık. Ayrıca Antalya‘daki evimi depremzede ailelere açıyorum. Bir süre sonra da ekibimle birlikte Van’a giderek yardımlarımı mağdurlara elden ulaştıracağım. Allah’ın izniyle bunları da atlatacağız." Türkiye‘nin içinde bulunduğu zorlukların kendisini de yıprattığını belirten Özcan Deniz; ayrıca Twitter’da "Yıkım bir armağandır. Yıkım, dönüşüme giden yoldur" sözleriyle başlayan bir mektup yazarak duygularını hayranlarıyla paylaştı.

AZRA BEBEK BİZİ KENDİMİZE GETİRDİ

Twitter üzerinden hayranlarına seslenen Özcan Deniz, depremle ilgili duygularını mektup yazarak paylaştı: "Uzun süredir, yaşama ve insanlığa karşı tüm inancımı yitirmiştim. Dünyayı yönete(meye)n insanların, belki hâlâ kirli planları olabilir ama ben artık umutsuz değilim. Hayat bize gösterildiği kadar berbat değil. Sevgi ve merhamet o kadar güçlü bir duygu ki, üç kiloluk bir Azra Bebek, bizi kendimize getirmeye yetti. Dünya her şeye rağmen hâlâ yaşanacak bir yer

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen