Çar. May 8th, 2024

‘Sex and the City’ devamı olan yeni ‘And Just Like That’ serisinde Mr. Big, hayatını kaybederek dizinin hayranlarını şoke etmişti. Yeni devam serisinin ilk sezonunda bunun Carrie için ne anlama geleceğini tam olarak anlayamamıştık. Samantha karakterinin de eksik olduğu devam serisi, orijinal ‘Sex and the City’ hayranlarının akıllarında soru işaretleri yaratmıştı. Büyük değişiklikler ile ekranlara geri dönen Carrie (Sarah Jessica Parker), Charlotte (Kristin Davis) ve Miranda (Cynthia Nixon) 50’li yaşlarında yine New York’ta kendilerini keşfetmeye çalışan yakın arkadaşların yolculuğunu anlattılar. Serinin ikinci sezonunu beklerken, akıllarımızda olan sorulardan biri geçtiğimiz günlerde yanıtlandı! John Corbett, ‘Sex and the City’ dizi ve filmlerinde canlandırdığı Aidan Shaw karakteri ile ekranlara geri dönüyor!

Deadline’ın haberine göre, ‘And Just Like That’ ikinci sezonunda Corbett’i birçok bölümde göreceğiz. Detaylı bilgi açıklanmasa da Aidan Shaw karakterinin geri dönüşü, orijinal seride ‘Team Aidan’ olan izleyicileri çok sevindirecek. Nisan 2021’de Page Six’e konuşan Corbett, seride birden fazla bölümde yer alabileceğinin sinyallerini vermişti. Bu röportajdan sonra Sarah Jessica Parker da Aidan karakterinin geri dönüş yapabileceğini söylemişti.

İlk sezonda Aidan’ı görmememizin sebebini açıklayan yapımcı Michael Patrick King, “Aidan’ın dönmesinin Carrie için çok fazla olduğunu hissettik. Bu sezonda çok fazla şey oldu. Carrie’nin, Big’in ölümünü atlatmasını beklemek istedik. Bu yüzden sezonun son bölümünün adı ‘Işığı Görmek’ ve Carrie aydınlığa çıkıyor. Aidan’ın dönüşü bambaşka bir hikaye,” demişti.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen