Per. May 2nd, 2024

Selena Gomez, TikTok’ta yeni kaküllerini takdim etti. Ardından havalı kakülleri ve plaj dalgalı yeni bob kesimiyle ilk kez Instagram’da bir selfie yayınladı. Paylaştığı özçekimine “Yeni saç kim bu?” yazdı.

Selena Gomez, ilkbahar için yeni dramatik saç görünümünü göstererek; bir akım başlatmış olabilir. 70’lerden ilham alan kaküllerle noktalanan çenede bir bob kesim… Pop şarkıcısı 2022’ye ultra şık esmer bir lob ile başladıktan sonra, Orlando Pita saçlarını birkaç santim kısalttı ve Gomez’e bir dizi katman ve yumuşak, kaşları sıyıran bir saçak verdi.

Bu gönderiyi Instagram’da gör

Selena Gomez (@selenagomez)’in paylaştığı bir gönderi

“Kahküllerinin uçlarını daha pürüzlü hale getirdim ve düz durmamaları için yanlara daha uzun parçalar ekledim” diye açıklıyor Pita, bir inç saç maşası ile dalgalı kıvrımlar ekleyerek ve bitiş yaparak yeni saç stilini şekillendirdi. “Bu güzel bir değişiklik, çünkü çok fazla uzunluktan kurtulmadan saçı yenilemenin bir yolu,” diyor Pita.

Gomez, sezonun dönüşünü saç dönüşümü ile ilk kez işaretlemiyor. Geçen Nisan ayında, kendine özgü esmerini buzlu platin sarışınla değiştirerek peroksit dalışı yaptı. Değişiklik, Pazar günü yapılacak ve en iyi Latin pop albümü dalında aday gösterildiği Grammy 2022’den önce geliyor. Gomez, yeni saç stiliyle hayatında yeni bir dönem açarak, ilk altın gramofon heykeliyle çekip gidecek mi? Sadece bekleyip görmemiz gerekecek.

@selenagomez

Maybe this is why I’m single. Don’t believe a damn word. ????????

♬ original sound – KING NAS

Gomez, bu sonbaharda ELLE.com ve gazetecilere makyaj serisi Rare Beauty’nin bahar koleksiyonunu sunarken kendi güzelliğini kucakladığı yolculuğu hakkında konuştu. “Yedi yaşımdan beri makyaj yapıyorum. Benimle bu tür bir uğraşmış gibi hissediyorum, ”diye başladı eski Disney yıldızı. “Çok gençsin ve sonra çalışıyorsun. Makyajımı yapan profesyonellerim var ve 16 yaşımdayken aniden 25 görünebilirim ve bu çılgıncaydı. Sonra, ‘Ah, her zaman çok genç görünüyorum’ gibi hissettim. O görünüme daha çok ulaşmalıydım. Bunu denemeliyim.’ Sadece güzelliğimi ne olduğu konusunda sorgulamama neden oldu.”

Gomez, Rare Beauty’yi kavramsallaştırırken, görünüşleri hakkında benzer kendinden şüphe duyanlar için bir marka yaratmak istedi. “Yüzümü değiştirmek ve bir şeyler yapmak istememin kurbanı oldum çünkü böyle yoğun trendler görüyorum” diye devam etti. “Bence bu çizgiyi yaratmanın en ödüllendirici kısmı, işini bitirmek veya yüzünü değiştirmek istemeyen insanlar için bir yer yaratmamız. Sadece oldukları ve sahip oldukları şeyleri kucaklamak istiyorlar. Daha fazla makyaj yapmayı sevseniz bile, bu bile benim markamla bir nevi işe yarayacaktır” diye ekledi, Rare Beauty’nin çok yönlülüğünün “bir tür zihin, beden ve ruh” güzellik deneyimini temsil ettiğini açıkladı. “İşte bu yüzden markanın kızlar, erkekler ve herkes gibi görünmemesi sorun değilmiş gibi hisseden herkes için orada olmasını istedim.”

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen