Per. May 2nd, 2024

Kapak Fotoğrafı: Louis Vuitton, Bottega Veneta, Etro

Belinize bağlayacağınız bir gömlek, sweatshirt ya da triko üstün kıyafetinizi nasıl etkileyebileceğini hafife almayın. Aslında bu eğlenceli bir stil hilesi ve havalı bir dokunuş…

90’larda popülerlik kazanan stil dokunuşu, sezonun minimal trendleri arasında… Zarif kıyafetlere aykırı bir dokunuş, minimal görünümlere heyecan, karışık stillere yeni bir boyut sağlıyor.

Etro, Louis Vuitton, Bottega Veneta gibi markalar, bu görünümü farklı siluetlerde kucaklıyor. Louis Vuitton nazik işlemeli elbisesine kırmızı bir kazakla aykırı etki katarken, Etro trikolarla bohem stiline yeni bir siluet sağlıyor. Bottega Veneta ise saten salaş elbisesinde beli vurgulamak için koyu renk ve sıkı bağlanmış bir kazakla görünüme başka bir boyut kazandırıyor.

İnsanların gömlek gibi üst giyim parçalarını bellerine bağladığını gördüğümüzde; sanki sıcak hissediyorlar ve üstlerini çıkarıp taşımak zorunda kalmamak için bellerine bağlıyorlar gibi düşünüyoruz. Bu kısmen doğru… Evet, bazen bunu yapıyoruz. Ancak modaseverler, çoğu durumda şık görünmek için üst giyim parçalarını bellerinin etrafına bağlıyorlar.

Bu gönderiyi Instagram’da gör

KJ closet fanpage (@kendalljennercloset)’in paylaştığı bir gönderi

Gömlekler, bele bağlamalı geri dönüşün ön saflarında yer alsa da, triko üstler ve sweatshirtler gibi diğer öğeler de bu trende katkılarını sunuyor. Belinize bir gömlek ya da kazak bağlamak, sonbaharda klasik bir elbiseye veya kot pantolon ve tişört kombinine biraz heyecan katmanın eğlenceli bir yoludur.

Bu stil hilesi, belinizi vurgulamak için bir kemer gibi çalışır, ancak aynı zamanda bir kıyafete kolayca hacim katabilir.

Stilde ustalaşmak için ihtiyacınız olanlar, zaten herkesin dolabında mevcut. Tek yapmanız gereken kombininize uygun bir kazak ya da gömlek gibi bir üst giyim parçasını belinize bağlamak. Yarattığı farka inanamayacaksınız!

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen