Paz. May 19th, 2024

Billie Eilish’in önemli bir açıklaması var ve bu sefer konu müzik değil! Eilish No. 2 adındaki ikinci parfümünü çıkarmaya hazırlanan Eilish, tam da yılbaşı zamanına yetişiyor. Heyecanlı haberi Instagram hesabından yayınlayan Eilish, “Eilish No. 2, yeni parfümüm yakında geliyor! Bunu sizinle paylaşmak için uzun bir süredir bekliyordum,” yazdı.

2 Kasım’da satışa sunulması beklenen parfüm, Eilish’in şehvetli yanını keşfeden “ihtiraslı, odunsu çiçek” olarak tanımlanıyor. Markanın açıklamasına göre, ”Billie’nin en sevdiği koku notaları Eilish No. 2’nin daha ham ve çarpıcı bir keşfi… İtalyan bergamotunun ve elma çiçeğinin tazeliğiyle açılıyor. Papirüs ve karabiberin odunsu, dünyevi bir baharatına ve yabani ıslak haşhaş çiçeklerinin kontrastına akıyor. Metalik, nüanslı bir cilt misk peçesiyle ustalıkla sarılmış odunsu palo santo ve abanozun temel notaları deneyimi tamamlıyor.”

İlk parfümün şişesine benzer bir şekilde tasarlanan ikinci parfümün şişesi bu sefer metalik gri bir tonda. Aynı zamanda vegan, zulümsüz ve PETA ‘Global Beauty Without Bunnies List’ dahilinde olan parfüm, sürdürülebilirlik açısından tüketicilerden tam puan almayı başarıyor. İlk parfümü dakikalar içinde tükenen Eilish’in ikinci parfümünü billieeilishfragrances.com sitesinden alabilirsiniz.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen