Per. Eki 10th, 2024

Dünyanın dört bir yanında 5.000’in üzerinde stand-up gösterisi gerçekleştiren Cem Yılmaz, her gösterimi kapalı gişe sergilenen son gösterisi CMYLMZ – Diamond – Seçkine – Platinum – Plusile Aralık ayında da Şiddetli PSM’de seyircisiyle buluşmaya devam ediyor.

Cem Yılmaz’ın uzun bir ortanın akabinde 2019 Mart ayında birinci sefer seyirciyle buluşturduğu ve sahnelendiği birinci günden itibaren biletleri saatler içinde tükenen tek kişilik stand up gösterisiCMYLMZ – Diamond Seçkine Platinum Plus, yılın son günlerinde Kuvvetli PSM’de seyircisini ağırlamaya hazırlanıyor.2021 yılının son 7 gösterisi passo.com.tr üzerinden satışta.

Aralık Ayı tarihleri:

06 Aralık 2021, Pazartesi

07 Aralık 2021, Salı

13 Aralık 2021, Pazartesi

21 Aralık 2021, Salı

22 Aralık 2021, Çarşamba

28 Aralık 2021, Salı

29 Aralık 2021, Çarşamba

Zorlu PSM’de Fiziki Ara & Hijyen Tedbirleri
Aktifliğe giriş aşı kartı yahut PCR testi ile olacak

Etkinliğe iştirak için girişte HES uygulaması üzerinden aşı kartı gösterilmesi yahut azami 48 saat evvel yapılmış negatif sonuçlu PCR testi mecburiliği bulunuyor. T.C Sıhhat Bakanlığı tarafından belirlenen aşı takvimini tamamlamış şahıslar, son aşı tarihlerini takip eden 14. günden itibaren, Covid-19 geçirmiş şahıslar ise izolasyon süreçlerinin tamamlanmasından itibaren 180 gün müddet ile aktifliğe girebilecekler. Kişi hastalığı geçirmemiş yahut aşılı değil yahut negatif PCR testi yok ise aktifliğe katılmasına müsaade edilmeyecek.Sanatseverlere steril ve inançlı bir tecrübe ortamı yaratmak için yönetmeliklerde yer alan kuralları harfiyen uygulayan Kuvvetli PSM; aldığı tedbirler çerçevesinde ateş ölçümü, fiziki aralık kuralları, dijital bilet, temassız ödeme, ileri teknoloji hijyen ve dezenfektasyon uygulamalarına devam ediyor. Günlük rutin paklık süreçlerinin yanı sıra nizamlı olarak profesyonel grupların takviyesiyle dezenfekte de edilen Kuvvetli PSM, yakın vakitte hayata geçirdiği dijital bilet uygulaması ile de sanatseverleri etkinliklerle buluşturmak için gereken bütün kolaylıkları sağlamayı sürdürüyor. Hem Güçlü PSM içinde hem de şov salonlarındaki klima santrallerinde 100 taze hava ile çalışan, virüs ve bakterilere karşı korunmada en tesirli usul olarak öne çıkan UVC (Ultraviyole) teknolojisi kullanılmaktadır.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen