Paz. May 19th, 2024

Le Désiré Hemp Collection serisi, doğanın kendini onaran ve iyileştiren gücünden aldığı ilhamla, İsviçre’li bilim insanları tarafından 2019 yılından 2022 yılına kadar süren, çok yönlü araştırmalar, deneyler ve geliştirmeler sonucu formülize edildi. Beş farklı üründen oluşan Le Désiré Hemp Collection serisi, doğal ve güvenilir içeriklerle, cildini yenilemek isteyen herkesin beğenisine sunuluyor. İçeriğinde kullanılan kenevir tohumu yağı, kompleks vitaminler, deniz yosunları ve diğer özel bileşenler, cilt sorunlarına çözümler sunarken cildin ışıltısını yeniden kazanmasına yardımcı oluyor.

Hem Doğayı Hem Cildinizi Düşünüyor
Le Désiré markası, Hemp Collection serisi, şehir hayatının ve zamanın cilde olan olumsuz etkilerini ortadan kaldırmak; ışıltılı, sağlıklı ve canlı görünen bir cilde sahip olmak isteyen herkese kusursuz ve doğal bir cilt bakımı deneyimi sunmayı amaçlıyor. İsviçre’de en son teknolojiler kullanılarak elde edilen formülü cildin doğal güzelliğini inşa ederken, diğer tüm yüksek kalite patentli bileşenler ile tam koruma ve yaşlanma karşıtı bakım için çalışıyor.


“SCB Kenevir Tohumu Özü” ile Yenilenen Bir Cilt
Le Désiré Hemp Collection ürünlerinin içeriğindeki “SCB Hemp Seed Extract” olarak bilinen SCB kenevir tohumu özü, İsviçre’de geliştirilen özel formülünün ana bileşeni. Avustralya kökenli, içinde CBD (Kannabidiol denilen, kenevir bitkisinden elde edilen kimyasal bir bileşik) ve THC (Kenevirde bulunan ana psikoaktif bileşik) olmayan bu kenevir tohumu özü, cildin beslenmesine ve gençleşmesine yardımcı olurken mükemmel bir cildin de yapıtaşlarını oluşturuyor.

Marka “doğayı hisset, doğallığı hisset” mottosuyla ürünlerin içerikleri kadar, ambalajlarının da geri dönüşüme uygun olmasıyla dikkat çekiyor. Le Désiré markası, Hemp Collection serisiyle doğallığın keyfini çıkarırken “doğa”ya da katkıda bulunuyorsunuz.

Cildin doğal güzelliğini korumaya yardımcı olmak için yola çıkan Désiré, ürünlerinden satın alan her müşterisi adına yangın bölgeleri ve ulaşılması zor alanlara, ecoDrone’lar ile tohum topu atışları yaparak yeni tohumların filizlenmesine de katkı sağlıyor.

CİLDİNİZ İÇİN DOĞAL OLANI SEÇİN

Le Désiré Mandarin Özlü Gentle Cleansing Foam, Yüz Yıkama Köpüğü
Cilde nefes aldıran formülü sayesinde, cildi yağdan ve kirden derinlemesine arındırarak gözeneklerin tıkanmasını engellemeye yardımcı oluyor. Yapısındaki vitamin ve amino asitler, cildi yumuşatıyor, cilt sağlığının korunmasına da destek oluyor. Cildin canlanmasını ve temizlenmesini sağlayan yüz temizleme köpüğü, ayrıca cildin nem ve yağ oranını dengeleyerek kurumasına engel olması için çalışıyor.


Le Désiré Facial Toner, Yüz Toniği
Hidrojen ve oksijen bakımından zengin içeriği ile, PH dengesini ayarlayarak gözeneklerin küçülmesine, cildin tazelenmesine ve canlanmasına yardımcı oluyor. “Caviar Lime Extract” ile antibakteriyel, antimikrobiyal ve antiinflamatuar özelliklerine sahip yüz toniği, cildi makyaj kalıntısı bırakmadan temizlerken, cildin onarılmasına ve yenilenmesine destek oluyor.


Le Désiré Eye Serum, Göz Serumu
Le Désiré göz serumu, derinlemesine nüfuz eden aktif maddeleri sayesinde hafif ama güçlü bir formüle sahip. Göz serumu, yosun özleri, göz çevresi ve gözaltı torbalarını minimize eden “Eye Care Marine Complex” ile, kök hücre oluşumunu düzenleyen “Stem Cell Technology” kullanılarak tasarlandı.İnce çizgileri, kırışıklıkları, kaz ayaklarını ve koyu halkaları yok etmeye yardımcı olurken, göz altlarına genç bir görünüm ve parlaklık kazanılması için çalışıyor.


Le Désiré Day Cream, Gündüz Kremi
Cildin gün boyu nem ihtiyacını karşılarken, aynı zamanda mükemmel makyaj bazı görevi görüyor. İçeriğindeki Omega 3, Omega 6 ve Omega 9 yağları sayesinde, cildin beslenmesine ve gençleşmesine yardımcı olurken mükemmel bir cildin de yapıtaşlarını oluşturuyor.

Yaşlılık belirtilerini azaltmakta son derece etkili gündüz kremi, dermiste bulunan progerin seviyesini artıran Biyomimetik Peptitler ile kolajen, elastin ve hyalüronik asit içeriyor. SPF 15 koruma faktörü sayesinde ise zararlı güneş ışınlarından cildi korurken, canlı ve parlak bir cilt görünümü kazanılmasına yardımcı oluyor.


Le Désiré Night Cream, Gece Kremi
Night cream cildinizi yenilerken yaşlanma ve kırışık karşıtı olarak tüm gece boyunca cildinizin nemlendirilmesi ve onarılması için çalışıyor. Cildin kenevir tohumu yağını emmesini hızlandıran “Sugar Cane Squalane “ ve GEM Retinol adlı bileşen içerikleriyle, gün boyu maruz kalınan hava koşullarına gece müdahale ederek, hücre yenileme mekanizmasıyla yeni kırışıkların oluşmasını engellemeye destek oluyor. Kırışıklıkların azalmasında da etkili, cildi yenileyen, besleyen, cilt pigmentasyonuna olumlu etkileri bulunan gece kremi, sarkmalara karşı da cildi destekliypr, cildin esneklik kazanmasına yardımcı oluyor.

ledesirecosmetics.com sayfasından, Le Désiré ürünleri hakkında tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen