Pts. Haz 17th, 2024

İsviçreli sıhhi tesisat devi Geberit, yüzey temasını sıfıra indiren fotoselli eserleriyle hayat alanlarına estetik ve konfor getirmenin yanı sıra hijyen gereksinimine da karşılık veriyor. Ağır Ar-Ge çalışmaları ile üretilen Fotoselli Batarya Sistemleri, Preda Pisuvar Sistemi ve Sigma 10 kumanda kapakları, hijyen ve tasarrufu bir ortada vermenin yanı sıra etraf dostu tasarım prensipleriyle çevresel sürdürülebilirliğe katkı sağlıyor.

Avrupa pazarında sıhhi tesisat teknolojisinin başkanı olarak mühendislik mükemmeli eserleriyle kullanıcısının muhtaçlıklarını yenilikçi, öncü ve ileri teknolojiyle karşılayan Geberit, fotoselli sistemleriyle de azamî hijyen sağlıyor. Fotoselli Batarya Sistemleri, Preda Pisuvar Sistemi ve Sigma 10 kumanda kapaklarının çağdaş çizgileriyle son teknolojiyi şıklıkla buluşturan sistemler, karbon ayak izini azaltan performanslarıyla da sürdürülebilir bir dünya için suya taraf veriyor.

Fotoselli Batarya Sistemleri ile hijyene bir adım daha yakın olun

Yüzey temasını sıfıra indiren ve fazla su kullanımının önüne geçen Geberit fotoselli batarya sistemleri, alışveriş merkezleri, havalimanları, okullar ve restoranlar üzere genel ve ticari alanlarda bulunan tuvaletlerde hijyenin sağlıyor. Hem şık hem de akıllı dizayna sahip fotoselli batarya sistemleri, zarafeti arayanlar için heyecan veren dizaynlar sunuyor. Öteki tahlillere nazaran son teknolojiyle donatılan ve estetik açıdan cazibeli bir manzara sunan fotoselli bataryalar, kullanıcısına el yıkarken sunduğu geniş alan sayesinde paklığı kolaylaştırırken sağladığı tasarrufla karbon ayak izini küçültmeye yardımcı oluyor.

Optimum yıkamayla azamî hijyen: Preda Pisuvar Sistemi

Akıllı formu, en az su ile optimum yıkama imkanı, su sıçratmadan sessiz biçimde çalışan yapısıyla azamî randıman sağlayan Preda Pisuvar Sistemi, standartların üstünde kalite sunuyor. Fotoselli, entegre yıkama denetimli ve susuz çalışma özellikleriyle en yeni teknolojilerle donatılan Preda, 0,5 litre su tüketimi sayesinde kullanıcısına optimum yıkama imkanı verirken tıpkı vakitte su tasarrufu sağlıyor. Kullanılan yerin gereksinimleri ve/veya yapısal şartlarına bağlı olarak denetim ünitesi elektrikle yahut pille çalışabilen sistem, entegre jeneratör irtibatı ile kendi gücünü de üretebiliyor. Püskürtme başlık, sifon ve yıkama borularına kolay ulaşım ile pisuvarların paklığı ve bakımı çarçabuk sağlanıyor. Denetim ünitesinin kendi gücünü üretebilme opsiyonu sayesinde kaynak ve su tüketimini minimize eden Preda, sürdürülebilir teknolojisiyle öne çıkarak tabiata saygılı olma ideolojisini sürdürüyor.

Su tasarrufuyla sürdürülebilir tabiata merhaba: Sigma 10 kumanda kapakları

Manuel yahut fotoselli çalışma kabiliyeti, start-stop yahut çift kademeli yıkama imkanı ile su tasarrufu sağlamanın yanı sıra banyoları yeni tasarım lisanıyla de buluşturan Sigma 10 kumanda kapakları, klasik banyo yaklaşımına çağdaş yorumlar getiriyor. Fotoselli ve manuel yıkama imkanı sağlayıp farklı renk seçeneklerine sahip ABS plastik ve paslanmaz çelik opsiyonlarıyla üretilen Geberit Sigma 10 kumanda kapakları, elektrik teması yahut pille çalıştırılabiliyor. Tüm fotoselli kumanda kapakları, yılda 300 gün günde 100 kullanım varsayıldığında bir yılda tam 135 bin litre su tasarrufu sağlayarak sürdürülebilir tabiata katkıda bulunuyor. Sigma 10, opsiyonel olarak makus havayı daha yayılmadan klozetin içine yanlışsız emen Geberit DuoFresh modülüyle de ahenk sağlıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen