Cts. Nis 20th, 2024

Eylül ayında Microsoft’un “Windows ve Web Deneyimleri” ekibinin yeni lideri olarak atanan Mikhail Parakhin, son birkaç gündür Windows 11 kullanıcılarından gelen yorumları ve önerileri yanıtlıyor. Cevapladığı yanıtlardan en dikkat çekeni ise bir kişinin Windows oturum açma ekranında bir değişiklik yapılması talebine verdiği yanıt oldu.

“ntoslinux” adlı kullanıcı, Parakhin’e Windows oturum açma ekranını şifre girmek için geçtikten sonra tarih ve saatin ekranda kalmasının mümkün olup olmadığını sordu. Kullanıcı yazdığı yorumda tam olarak “Sadece saati kontrol etmek için dizüstü bilgisayarımı uyandırmaya çalıştığımda (ancak giriş yapmak istemediğimde) bu beni çok rahatsız ediyor” dedi.

Parakhin mesaja yanıt vererek “ntoslinux” ile aynı dertten mustarip olduğunu belirtti. Paylaştığı yanıtta “”Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Bunu düzeltmemiz gerekiyor, katılıyorum.” dedi.

Henüz doğrulanmamış iddialar, 2024’ün başlarında Windows 11 için küçük bir “Moment 5” özellik güncellemesi ve ardından yeni yılın ilerleyen zamanlarında çok daha büyük bir Windows işletim sistemi güncellemesi alabileceğimizi gösteriyor. Bununla birlikte Parakhin’in 2024’teki büyük güncellemelerin yanı sıra Windows’ta küçük ama yine de önemli değişiklikler yapmaya çalışacağı da anlaşılıyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen