Paz. Nis 21st, 2024

Casper, yeni akıllı telefonu Casper VIA A40’ı kullanıcıların beğenisine sundu. 6.78 inç ekranı ve yapay zeka destekli 64 MP arka kamerası ile öne çıkan çıkan akıllı telefon, güncel Android 13 işletim sistemi ile birlikte geliyor.

Casper, telefonun kamera yazılımlarının bu alanda dünyaca bilinen Arcsoft ile birlikte geliştirildiğini belirtiyor. 64 MP ana kameraya ek olarak 2 MP makro ve 2 MP bokeh kameraya sahip olan Casper VIA A40, yapay zeka destekli ‘Ultra Gece Modu’ ve 13 MP ön kamerasıyla karanlık ortamlarda da iyi çekim yapabildiğini iddia ediyor. 256 GB hafızasının yanında 1 TB’a kadar artırılabilen depolama alanı sunan telefon, 50.000 fotoğraf, 26 saat 1080P video ve 48 saate kadar 720P video saklamaya olanak tanıyor.

Casper VIA A40’ın 6.78’ inç boyutundaki ekranının öne çıkan özellikleri arasında; 500 NIT ekran parlaklığı, 1080×2460 çözünürlük ve 120 Hz ekran yenileme hızı bulunuyor. 8 GB RAM‘e sahip Casper VIA A40, artı olarak sahip olduğu 8 GB VRAM teknolojisi ile birlikte ilave RAM özelliği de sunuyor. Kutudan Android 13 işletim sistemi ile birlikte gelen telefon, 5000 mAh bataryası ve optimizasyon özelliği sayesinde 17 gün Standby çalışma ömrü, 10 saat video ve 8 saat Youtube izleme, 19 saat Spotify üzerinden müzik dinleme kapasitesi sunabildiğini iddia ediyor. Telefonun kalbinde ise işlemci olarak MTK Helio G99 bulunuyor.

Yeni çıkan Casper VIA A40 akıllı telefon hakkında görüşlerini belirten Casper Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Feray Karaman, “Casper VIA A40, 1 yıla yakın geliştirme süreçleri sonunda donanım özellikleri ve tek elle kullanımı mümkün kılan ergonomik tasarımıyla, geleceğin teknolojilerini hedefleyen kullanıcılar için özel olarak üretildi. Kullanıcıların bir akıllı telefondan beklediği tüm özellikleri tek bir cihazda buluşturmayı hedeflediğimiz Casper VIA A40, 6.78” FHD+ geniş ekranı, yapay zeka destekli akıllı kamera özelliği, geniş hafızası ve şık tasarımıyla kullanıcılara beklentilerin ötesinde bir deneyim yaşatacak. Son yılların çığır açan yapay zeka teknolojisini, kamera yazılımları alanında dünya devi olan Arcsoft’un lisanslı yazılımı ile buluşturduğumuz Casper VIA A40 ile kullanıcıların artık çok daha net, çok daha parlak, çok daha iyi fotoğraf ve video elde etmesinin önünü açtık. Türkiye’nin teknoloji markası olarak, Casper VIA A40 ile kullanıcılara sadece bir telefon değil, günlük yaşamlarını daha renkli ve pratik hale getiren bir deneyim sunmayı amaçladık ve 3 farklı renkle tasarladığımız ürünümüzü tüketicilerin beğenisine sunduk.” açıklamasında bulundu.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen