Sal. Eyl 24th, 2024

HUAWEI Deva servis özel teklifleri, Aralık ayı boyunca sürecek yılbaşına özel garanti kampanyası paketleri hazırladı.

HUAWEI Servisi, kullanıcılara sunduğu HUAWEI Deva Garanti paketleri ile daha uzun mühlet daha kaygısız bir kullanım tecrübesi sunuyor. Aygıtın standart garanti mühletine eklenen Uzatılmış Garanti, garantinin geçerlilik müddeti boyunca insan dışı etkenlerden kaynaklanan aygıt arızaları HUAWEI Yetkili Servisleri tarafından teşhis, yedek kesim yahut işçilikle ilgili rastgele bir fiyat talep edilmeksizin giderilebilir.

HUAWEI Deva yılbaşı özel teklifleri kapsamında, 31 Ocak 2022 tarihine kadar Huawei’nin çok ses getiren monitörleri MateView ve , oyuncu monitörü MateView GT satın alanlar ve Huawei’nin en yeni ve gelişmiş dizüstü bilgisayarı olan MateBook 14s modelini ise Huawei internet mağazasından satın alan kullanıcılar, standart 2 yıllık garanti müddetini fiyatsız halde 1 yıl daha uzatabiliyorlar.

Huawei yılbaşına kadar olan alışverişlerde en yeni akıllı telefonları nova 9 ve nova 8i’nin yanında, 7 Aralık – 7 Ocak tarihleri ortasında yapılan alışverişlerde en yeni akıllı saati Watch GT 3 için de fiyatsız 1 yıl ekran müdafaa garantisi sunuyor. Fiyatsız Ekran Garantisi, müdafaa mühleti içerisinde aygıtın ekranı hasar görürse (çarpışma, düşme yahut ezilme sonucu) bir kere fiyatsız olarak değiştirilmesini kapsıyor.

Kampanya periyodunda Huawei, neredeyse tüm öteki eserlerindeki uzatılmış garanti fiyatlarında da indirime gitti. Huawei internet mağazasından yapabileceğiniz alışverişlerde 99 TL’den başlayan fiyatlarla, satın alınacak bir Huawei eserinin garantisi 2 yıldan 3 yıla çıkartılabiliyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen