Çar. May 8th, 2024

Güzellik sektöründeki son teknolojiler, ameliyatsız gençleşmenin sırları, medikal estetikte son trendlerin görücüye çıktığı Güzellik ve Bakım Fuarı, 27-30 Nisan tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda 35. kez düzenlenecek.

Dünya markalarının yanı sıra yerli ve milli üretim güzellik cihazları, saç, spa, wellness ve fitness ile ilgili en gelişmiş cihaz, teknoloji, ekipman ve yöntemlerin dört gün boyunca sergileneceği fuar alanında; uzman, yerli ve yabancı doktorlar, plastik cerrahlar, estetik ve güzellik uzmanları, dermatologlar, kuaförler, makyaj sanatçılar ve diğer sektör profesyoneller bir araya gelecek.

Güzellik ve bakım sektörünün buluştuğu etkinlikte sunulacak yeni güzellik ve bakım yöntemlerini, cilt gençleştirme uygulamalarını, medikal estetikte son teknolojileri sizin için derledik.

Mormed Kozmetik
Yanlış uygulamaların ciddi sorunlara sebep olduğu lazer epilasyon, bölgesel incelme ve cilt bakımı kategorilerinde etkin ve dünya standartlarında güzellik teknolojileri geliştiren Mormed Kozmetik, fuarda yeni cihazlarını görücüye çıkaracak.

Bolat Medikal
Bolat Medikal, son dönemde DermAC Peel, Derm Age Pro Peel, DermAGE Pumpkin Peel, DermWT Peel, Viales Antiaging Peptide ürünleriyle güzellik dünyasına yenilikler kazandırıyor. DermAGE Pumpkin Peel; bal kabağı ekstresi, glikolik asit ve salisilik asit kompozisyonu sayesinde cilt yenilenmesini hızlandırıyor ve antiaging etki gösteriyor. Asitlerin varlığı sayesinde akne ve leke gibi oluşumların da gelişmesini önlemeye yardımcı oluyor. DermWT Peel; içeriğindeki yüzeysel soyucu, anti-oksidan ve tirosinaz inhibitörleri bulunan altı etken madde yardımıyla cilde zarar vermeden yenileme sağlayan bir kimyasal peeling formülü. Viales Antiaging Peptide ise; beş farklı biyomimetik peptit, yüzde 1 hyalüronik asit ve toplamda 59 farklı etken madde sayesinde gençleştirme etkisini ciltte hemen gösteriyor.

Expertyol
Expertyol, manikür-pedikür alanında dünyanın güçlü markaları arasında yer alan Staleks ve fırça markası Roubloff’un farklı modelleriyle uzmanların el yapılarına uygun konforu sunuyor. Et pensi, ince ve zarif uç yapılarıyla en mükemmel manikürü yapmayı sağlayan Et makası, 3 farklı sertlik derecesiyle her türlü törpüleme işleminde uzmanların ihtiyacını karşılıyor. Aynı zamanda kullan-at modellerle de kişiye özel kullanım imkanı sunan zımpara, farklı başlıklarıyla uzmanlara istediği modelleri kullanma imkanı tanıyan itici, kuru manikürün olmazsa olmazı frez uçlar ve Roubloff markasının tırnak uzmanları için tasarlanmış olan fırçaları Expertyol’un ürün grubunu oluşturuyor.

İşkar
Uluslararası alanda ve Türkiye’de güçlü Ar-Ge çalışmaları ile ürün tasarımı ve dizaynı geliştiren İşkar, ürünü kullanan tüm kliniklere, hastanelere ve güzellik merkezlerine, teknik servis hizmeti ve eğitim de veriyor. Uygulama sonuçlarında güvene büyük önem vererek, üretim yeteneklerini en son teknolojilerle optimize eden firmanın cihazları, Kozmetik Ce belgesine sahip.

Dore Medikal
Dore Medikal, teknolojiyi ve trendleri yakından takip edip, medikal ve kozmetik alanında tüm gelişmeleri en hızlı şekilde sektöre sunuyor. Güzellik ve bakım alanında lazer cihazları ile öne çıkan marka, uzman kadrosuyla verdiği destekle güveni ve sağlığı önde tutuyor. Satışa sunduğu patentli markaların tüm sertifikalı eğitim ve bilgi programlarını bünyesinde veren firmanın, özel ve ileri teknoloji cihazları fuarda yer alacak. Etkinlikte, dünyada tek ağrısız ve acısız turbo soğutmalı, en fazla 4-5 seansta tüyleri yok Doreice Lazer, soğuk hava üfleme ve buz başlıklı Diodex cihazlarının yanı sıra, zayıflama ve cilt bakım cihazları da görücüye çıkacak.

CosmeticMed
CosmeticMed, genç, dinamik ve uzman ekibinin özverili çalışmalarıyla müşterilerine başarılı bir şekilde hizmet sunuyor. Hastaneler, tıp merkezleri, poliklinikler, güzellik salonları, ulusal ve uluslararası pazarda alanı ile ilgili her türlü hizmeti sunan firma, güzellik sektöründeki yerini koruyor.

Estezone
Estezone, estetik sektöründe faaliyet gösteren hastane, klinik ve estetik merkezlerine ihtiyaç duydukları cihaz ve yedek parça ihtiyaçlarını karşılamak ve aynı zamanda cihazlar ile ilgili oluşan arızaları en kısa sürede çözüme kavuşturmak için profesyonel ekibi ile hizmet veriyor. Marka, Arion Alexandrite Lazer, EpiCare-Zenith, Light Age Epicare DUO, Light Age Epicare LPX, EpiCool, Zimmer Cryo-6, EsteSlim, EsteSculpt, Elazer, PicoZone, SkinZone, GoldZone, Lazer Epilasyon Gözlüğü ürün ve cihazlarıyla sektördeki yerini güçlendiriyor.

Detaylı bilgi için;
www.guzellikvebakim.com

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen