Per. May 2nd, 2024

Fendi, 2023 yaz sezonu için ‘Fendi Astrology’ kapsül koleksiyonunu tanıtıyor. Güneşin altındaki her burcu temsilen oluşturulmuş plaj kıyafeti koleksiyonu, Fendi İlkbahar/Yaz 1990 ve İlkbahar/Yaz 1993 arşivlerinin ikonik bir yansıması olarak karşımıza çıkıyor.

Koleksiyonun reklam kampanyası, Fendi tarzında yazın mükemmel bir kutlaması olarak ünlü model Irina Shayk’ın Steven Maisel tarafından çekildiği taze ve güneşli bir sette gerçekleşiyor.

‘Fendi Astrology’ kapsül koleksiyonu, Moda ve Kadın Giyim Sanat Direktörü Kim Jones tarafından oluşturulan anahtar kodların yanı sıra, evin İlkbahar/Yaz 1990 ve İlkbahar/Yaz 1993 arşivlerinden ikonik koleksiyonlardan ilham alıyor.

Koleksiyonda orijinal olarak Karl Lagerfeld tarafından çizilen zodyak işaretleri (İngilizce ve İtalyanca) ve astrolojik baskıların yanı sıra, Fendi’nin eğlenceli ve işlevsel doğasına atıfta bulunan cesur bir siluet mevcut. 1993 podyumunda giyilen aynı sportif silüetler, geri dönüştürülmüş likradan ile üretilerek sezonun en iddialı mayoları olarak karşımıza çıkıyor.


Koleksiyon için güneş altında geçirilen saatlerden uzun akşamlara geçiş için yeni bir hazır giyim yelpazesi de tasarlandı. Astroloji desenini taşıyan drapeli saten kaftanlar, elbiseler, ayrı parçalar ve bluzlar, mayo üzerine katmanlanmak üzere tasarlandı. Fendi’nin benzersiz işçiliği, FF logosunun zarif bir şekilde iç içe geçtiği havadar tığ işi elbiselerden, bedene oturan viskoz ve erkeksi kasmir kazaklara kadar çeşitli yaz örgülerinde kendini gösteriyor. Güneşte ağartılmış kot ve ipek jarse, hafif bir spor giyim dokunuşu ve belirgin şekilde çağdaş bir dokunuşla detayları tamamlıyor.

Aksesuarlar ve Erkek Giyimi Sanat Direktörü Silvia Venturini Fendi tarafından tasarlanan uyumlu aksesuarlar, kapsül koleksiyonun yaz havasına uyum sağlıyor. Fendi ikonları Peekaboo ve Baguette çantalarının yanı sıra örme el çantaları Akdeniz sahil plajlarına saygı duruşunda bulunuyor ve evin stillerine hareket katıyor. Plaj dostu bir Sunshine Shopper rafya çantasının yanı sıra yazlık Fendi Step Out saplı çanta hasır versiyonunda, sezon için birçok seçenek sunuyor.

Koleksiyonu tamamlayan bir takı çeşitliliği mevcut: astrolojik burç işaretleri, Takı Sanat Direktörü Delfina Delettrez Fendi tarafından şık şanslı semboller olarak yeniden yorumlanıyor. Cesur kumaş bilezikler, hazır giyim koleksiyonuna eşlik ediyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen