Paz. May 12th, 2024


Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü takımları, Kuzdere Mahallesi Çaybaşı Caddesi’nde asfalt çalışması öncesi tesviye süreçlerine başladı.

Yol ve kaldırım çalışmalarını aralıksız sürdüren belediye takımları, kaldırım ve reglaj çalışmalarının devam ettiği Kuzdere Mahallesi Çaybaşı Caddesi’nde sıcak asfalt dökümüne hazırlanıyor. Tesviye süreçlerinin tamamlanmasının akabinde sıcak asfalt dökümüne başlanılacağı belirtildi.

Kemer Belediye Lideri Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, Kuzdere Mahallesi Çaybaşı Caddesi’nde yol ve kaldırım çalışmalarının son süratiyle sürdüğünü söyledi.

Kuzdere Mahallesi’nde imar planlarından sonra hummalı bir çalışma yaptıklarını söz eden Lider Topaloğlu, “Çalışmalarımız son süratiyle sürüyor. Kuzderimizi hak ettiği çağdaş hale getirmek için çalışıyoruz. Belediye gruplarımız var gücüyle çalışıyor. Mahallemizdeki tüm çalışmalarımızı en kısa müddette tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız.” dedi.

Ulupınar ve Beycik’te yollar açıldı

Öte yandan Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü grupları, Ulupınar mahallesi Alasini mevkisi ve Beycik Mahallesi’nde yağmur nedeniyle yola dökülen toprağı temizleyerek yolu trafiğe açtı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen