Cts. Nis 27th, 2024


Kemer Belediyesi Kemer tanıtımı ve turizmin çeşitlendirilmesi hedefiyle 23 memleketler arası turizm fuarında tanıtım yapacak.

Türkiye’nin en değerli turizm destinasyonlarından Kemer’i ulusal ve uluslararası platformlarda daha fazla tanıtmak, turizm çeşitliliğini artırmak gayesiyle Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, 23 turizm fuarında tanıtım çalışmalarına hazırlanıyor.

İlk olarak 26-27 Ekim tarihleri ortasında Antalya Turizm Fuarı’nda Kemer’i tanıtacak olan Belediye Lideri Topaloğlu, 6-8 Kasım tarihlerinde İngiltere’nin başşehri Londra’da yapılacak olan fuara akabinde da 23-25 Kasım tarihlerinde Polonya’nın başşehri Varşova’da yapılacak olan fuara katılacak.

İngiltere Fuarı’nın önemi

Kemer turizmi ve tanıtımı için hayli değerli olan İngiltere Fuarı’na büyük kıymet veren Belediye Lideri Necati Topaloğlu, daha evvel İngiltere’nin en kıymetli seyahat acentelerinden biri olan jet2 ile mutabakat yapmış ve Kemer’in bir destinasyon olarak farkındalığının arttırılmasına yönelik yapılan kampanya ile toplumsal medyada 7,3 milyondan fazla kişiye ulaşılmıştı.

Başkan Topaloğlu, jet2 ile yapılan muahede sonrasında başka değerli seyahat acenteleriyle de görüşmeler başlatarak, tanıtım mutabakatları imzalamak için gerekli çalışmaların yapılacağını belirtmişti.

Deniz, kum, güneş ve tabiatının yanı sıra birçok spor tertibinin da merkezi haline gelen Kemer’i yurt dışında tanıtmak için kolları sıvayan Lider Topaloğlu, Ocak ayından itibaren fuar trafiğine devam edecek.

Kemer Belediyesi Eylül ayında alınan meclis kararı ile, 11-24 Ocak’ta Hollanda Utrecht, 13-21 Ocak Almanya Stutgart, 26-28 Ocak Litvanya, 1-4 Şubat Belçika Brüksel, 2-4 Şubat Letonya Riga, 7-11 Şubat Almanya Hamburg, 8-11 Şubat Rusya Moskova Dalış Fuarı, 14-18 Şubat Almanya Münih, 21-25 Almanya Nürnberg, 5-7 Mart Almanya Berlin, 14-17 Mart Avusturya Viyana, 15-17 Mart Çekya Prag, 16-18 Mart Rusya İntour Market, 19-21 Mart Rusya MITT Moskova, 18-20 Nisan Belarus Minsk, 24-26 Nisan Kazakistan Almatı, 3-7 Temmuz Almanya Frankfurt Bisiklet Fuarı, 2024 Sırbistan Belgrad turizm fuarlarında çıkarma yapacak.

Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamada, turizmin merkezlerinden olan Kemer’i tanıtmak için yurt içi ve yurt dışı fuarlara iştirak sağlayamaya devam edeceklerini söyledi.

Kemer Belediyesi meclisinde alınan karar doğrultusunda Kemer’in turizm çeşitliliğini artırmak amacıyla belirlenen fuarlarda Kemer’i en yeterli halde tanıtacaklarına değinen Başkan Topaloğlu, “Kemerimiz turizm manasında ulusal ve memleketler arası platformlarda göz bebeği durumunda. Kemerimizi daha fazla beşere tanıtmak hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Meclisimizde meclis üyelerimizle aldığımız karar doğrultusunda gidilecek olan fuarları turizm çeşitliliğine nazaran belirledik. Her yıl çok sayıda yerli ve yabancı konuk ağırladığımız Kemerimize paha katmaya devam edeceğiz. Katılacağımız fuarlarda Kemer ile ilgili tüm promosyon eserlerini ve tanıtım broşürlerini standımıza gelen konuklarımıza dağıtacağız. Seyahat acentelerinin yetkilileri ile de teğe bir görüşmeler gerçekleştireceğiz.” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen