Per. May 2nd, 2024

Kısmet By Milka yeni koleksiyonu ‘Oops’ ile sizleri hayatı fazla ciddiye almayı reddederek, korkmadan ilerlemeye davet ediyor. Terslikleri kucaklayan, eğlenceli ve muzip tasarımlardan oluşan koleksiyon, ‘toplumun bizleri sokmaya çalıştığı kalıpları yok say, dayatmaların üzerine git’ mesaji veriyor.

Kişiye özel bir tasarım deneyimi sunan Kısmet By Milka’nın yeni koleksiyonunda nadir bulunan sarı ve mavi pırlantalar, briolette’ler ve halka piercing’ler dikkat çekiyor. Kuralların dışına çıkmayı sevenler için özgün tasarımlar yaratan, her yaştan kişiye hitap eden ve kişiye özel bir tasarım deneyimi sunan Kısmet by Milka, yeni koleksiyonu ‘Oops’ta limited edition bir seri sunuyor. Limited edition seride sarı ve mavi pırlantalar dikkat çekiyor. Markanın imzası olan ‘gündüzden geceye’ geniş kullanım alanına uyum sağlıyor.

Tüm koleksiyonlarında olduğu gibi, farklı renk çeşitleri ve tasarımlarıyla her tarza uyum sağlayan marka ‘Oops’ koleksiyonunda da bu tavrını sürdürüyor. Oops koleksiyonunda kullanılan seramik tekniği, alışılmışın dışında farklı form ve taş yuvalarında yer alarak teknik olarak da oops etkisini devam ettiriyor.

Mükemmel diye bir şey olmadığını ben de bir çok insan gibi çok geç anladım diyen Kısmet By Milka’nın kurucusu Milka Karaağaçlı, ‘Hatalarımda, toplumun ve sosyal çevremin gözünde kusur olarak görülen özelliklerimde içten içe hep kendimi cezalandırdım. Neyse ki o eski ben geçmişte kaldı. Deneyimler, yeni insanlar, çocuklar, kayıplar her gün bana yeni şeyler öğretiyor ve bunun en başında mükemmel diye bir şeyin olmadığı geliyor. Hayatımın bu döneminde, ailemi, kimliğimi, sorumluluklarımı, yeteneğimi, işimi kucaklayarak ilerliyorum. Ama en çok da kendimi. Hata yapabilirim, zaman zaman yanlış tercihlerde bulunabilirim. Ama bu ilerlememde engel değil. Kendimi ve çevremi sevmemde önümde durmuyor. Beni daha da ileri itiyor. Beni, daha doğrusu bizi yakından takip edenler koleksiyonlarımızın hep bir hikayesi olduğunu bilirler. Bu koleksiyonumuz da öyle ve adı Oops! Kusurlarımız üzerine incelikli, titizlikle örülmüş, heyecan verici bir yorum. Çünkü böyle güzeliz. Böyle özeliz. Sizce de öyle değil mi?’ diye soruyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen