Cts. May 4th, 2024

Kral III. Charles’ın taç giyme töreni yaklaşıyor ve herkesin aklında tek bir soru var: Prens Harry ve Meghan Markle katılacak mı? Bu soruya son yorum ise Sussex Çifti’nin yakın arkadaşı olarak bilinen Oprah Winfrey’den geldi. “CBS Mornings” programına katılan Oprah, Gayle King’e bu konu hakkındaki fikirlerini anlattı.

“Prens Harry ve Meghan Markle’ın taç giyme törenine davet edildikleri söyleniyor” diye söze başlayan King, “Sence gitmeleri gerekir mi? Gitmemeleri gerektiğini mi düşünüyorsun? Bu cevap vermek istediğin bir soru mu?” diye ekledi. King’in sorusuna cevap veren Winfrey, “Bence kendileri ve aileleri için en iyi olduklarına inandıkları şeyi yapmalılar. Ben buna inanıyorum. Bu işin özü: sizin için en iyisi nedir?” dedi. Meghan Markle ve Prens Harry’nin ne düşündüklerini bilmediğinin altını çizen Oprah, “Bana fikrimi sormadılar” diye ekledi.

Geçtiğimiz aylarda Prens Harry ve Meghan Markle’ın temsilcileri, taç gitme törenine davetiye aldıklarını doğrulamıştı. “Dük ve Düşes’in kararları şu an açıklanmayacak” diyen temsilci, akıllarda soru işaretleri yaratmıştı. Henüz Sussex Ailesi’nin katılıp katılmayacağı bilmese de Kral III. Charles’ın taç giyme töreni Prens Archie’nin doğum gününe denk geliyor.

Bu yılın başında ITV’de Tom Bradby’e konuşan Prens Harry, “Şuan ve taç giyme töreni arasında çok fazla şey olabilir ancak kapı her zaman açık. Top hala sahada. Konuşulacak çok şey var ve umuyorum ki masaya oturup bunları konuşmak isterler” demişti.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen