Per. May 2nd, 2024

Yasak Elma dizisinde canlandırdığı ‘Yıldız’ karakteriyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan ünlü oyuncu Eda Ece, 21 Haziran’ da Basketbol oyuncusu Buğrahan Tuncer ile nikah masasına oturmuştu. Çiftten müjdeli haber tez geldi. Eda Ece’nin anne olacağı öğrenildi.

Basketbol oyuncusu Buğrahan Tuncer ile uzun zamandır birlikte olan Eda Ece, zarif ve sade nişanlarını sosyal medya hesaplarından paylaşarak birlikteliklerini taçlandırdıklarını duyurmuş, ardından dillere destan düğünleriyle gündeme gelmişti. Haziran ayında nikah masasına oturan ünlü çiftten mutlu haber geldi. Ünlü çift bebek bekliyor! 

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer

1 AYLIK HAMİLE!

Geçtiğimiz aylarda final yapan Yasak Elma dizisinin başrol oyuncusu Eda Ece, dizinin bir sezon daha uzatmasını kabul etmeyerek oyunculuğa ara vermek istediğini dile getirmişti. ‘Yıldız’ karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Eda Ece, yaz sonunda anne olacağının haberini alarak sevenlerini de mutlu etti. Bir süredir sessizliğini koruyan güzel oyuncunun henüz 1 aylık hamile olduğu öğrenildi. 

Eda Ece ve Yasak Elma dizisindeki Yıldız

SEVENLERİNDEN DESTEK GECİKMEDİ!

Hamile olduğu kısa süre içerisinde duyulan Eda Ece’ye hayranlarından destek gecikmedi. Sosyal medya kullanıcıları tarafından binlerce yorum ve beğeni alan Eda Ece’ye ‘teyze oluyoruz’ şeklinde binlerce yorum yapıldı. Bu mutlu haber ile ortalığı ayağa kaldıran hayranları Yasak Elma dizisinde canlandırdığı karaktere ithafta bulunarak videolar paylaşmaya başladı. İşte ünlü oyuncuya gelen bazı yorumlar…

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Kıvanç Tatlıtuğ’dan eşi Başak Dizer’e övgü dolu sözler! “Çok heyecanlandım…”

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen