Per. May 2nd, 2024

“Twist bag”’den ilham alan bu yeni tasarım, heykelsi LV logosunu ayakkabının ön yüzüne aktarırken, lake veya parlak metalde, yüksek etkili şıklıkla ayakkabıları süsleyen sabit bir aksesuar haline geliyor. Shake, hem zamansız hem de çağdaş, hem genç hem de zarif, giyilebilir bir cazibe yayıyor. Ayakkabının adı, eğlenceli ve özgür ruhlu tavrından ilham alıyor. Siluet, ayakkabının ön kısmında kare, arka kısmında ise V şeklinde blok topuk ile şekilleniyor.

Neo-retro bir görünüm çağrıştırmak için yeniden yorumlanan topuklu ayakkabılar çeşitli stillerde ve yüksekliklerde tasarlanıyor. Bu stiller 5,5 cm ve 8,5 cm boyutlarında ve harika bir rugan dana derisi ile sunuluyor. Shake, siyah ve ten renginin temel tonlarının ötesinde, pürüzsüz ruganda pop-infüze edilmiş bir “rose” tonunun yanı sıra, her ikisi de Epi rugan olmak üzere zengin bir bordo ve derin deniz mavisi gibi sezonluk renklerle çıkış yapıyor. Shake tasarımı klasik ve uyarlanabilir olduğu için, ürün seçkisi, farklı giyinme biçimlerine uygun sandaletlerden, Mary Jane’lere (ayrıca 5,5 cm ve 8,5cm) ve mokasenlere (5,5 cm) kadar uzanıyor.

Daha da cesur bir etki yaratmak için, Shake Mary Jane, leopar desenli midilli derisiyle tasarlanıyor. Yine leopar desenli, kısa topuklu bir babet, hem etkileyici bir stil hem de mükemmel bir konfor seçeneği. İki platform varyasyonu, Shake’i bir sonraki seviyeye taşıyor. Bilek boyu botlar ve sandaletlerde ayak içi 9,5 cm (2,5 cm platform ile 12 cm topuk).

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen