Çar. May 8th, 2024


Dünyada 130’dan fazla pazarda 53.000’i aşkın çalışanıyla insan ve hayvan sıhhatini geliştirme gayesini sürdüren Boehringer Ingelheim, çalışanlarına küresel meslek fırsatları sunmaya devam ediyor. Şirket, Eylül 2009 tarihinde Boehringer Ingelheim Türkiye ailesine katılan ve son olarak CRM360 İş Ünite Direktörlüğü’nü yürütmekte olan Arif Ok’un, IMETA Yerleşik Eserler Terapötik Alan Pazarlama Başkanı durumuna atandığını bildirdi.

Boehringer Ingelheim Türkiye’de çalıştığı mühlet boyunca çeşitli ilaçların lansman periyotlarında stratejik ve değerli sorumluluklar üstlenen Arif Ok, yeni misyonunu merkezi Dubai’de bulunan ve Hindistan, Ortadoğu, Türkiye ve Afrika ülkelerini kapsayan IMETA Bölgesi’nde sürdürecek. Ok, IMETA Yerleşik Eserler Terapötik Alan Pazarlama Önderi olarak IMETA bölgesindeki inme, kalp krizi, hipertansiyon ve KOAH tedavi alanlarındaki ilaçlar için tesirli kısa ve uzun vadeli stratejilerin geliştirilmesi ve uygulanması konusunda faal rol alacak. 

 Arif Ok Kimdir? 

Özgeçmiş Bilgisi

Arif OK, Dokuz Eylül Üniversitesi Sanayi Mühendisliği kısmından mezun olmasının akabinde yeniden birebir üniversitede İdare Tertip kısmında yüksek lisansını tamamladı. İş hayatına GlaxoSmithKline’da başlayan Ok, 2002-2009 yılları ortasında Wyeth Pharmaceuticals’da çalıştı. Eylül 2009 yılında Boehringer Ingelheim ailesine katılmasının akabinde kurumda sırasıyla Bölge Müdürü, Ulusal Satış Müdürü, Satış Yöneticisi, Metabolizma İş ünite Yöneticisi, IMETA Pazarlama Terapötik Önderi CRM ve Brand For Life 

 

Boehringer Ingelheim Hakkında 

Boehringer Ingelheim bugün ve kuşaklar boyunca ömürleri dönüştüren çığır açan terapiler üzerinde çalışıyor. Önde gelen araştırma odaklı bir ilaç şirketi olan Boehringer Ingelheim, karşılanamayan sıhhat muhtaçlıklarının yüksek olduğu alanlarda inovasyonlar aracılığıyla kıymet yaratıyor. Kurulduğu 1885 yılından günümüze aile şirketi kimliğini koruyan Boehringer Ingelheim, çalışmalarında uzun vadeli sürdürülebilir bir yaklaşımı benimsiyor. 53.000’i aşkın çalışanıyla İnsan Sıhhati ve Hayvan Sıhhati olmak üzere iki iş alanında 130’dan fazla pazara hizmet sunuyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen