Cts. Nis 27th, 2024


Dijital ödeme sistemlerinde yenilikçi tahlilleriyle öncü rol üstlenen Garanti BBVA, üye işyerlerinin temassız ödeme almasına imkân tanıyan CepPOS ürününü yenileyerek, Android ve iOS tüm cep telefonlarında kullanılabilen, iş yerlerine özel kampanyalarla zenginleşen uygulamaya dönüştürdü. Garanti BBVA CepPOS uygulamasında artık NFC (temassız) ödemenin yanında, hem QR ile ödeme hem de kod ile tahsilat üzere 3 farklı ödeme sistemi yer alırken, bu sayede Androidkullanıcıları ile birlikte iOS işletim sistemli cep telefonu kullanıcısı işyerleri de ödeme alabilecek. 

 

Garanti BBVA üye iş yerlerine temassız kartlardan yahut taşınabilir cüzdanlardan süratli ve inançlı ödeme alma imkânı sunan Garanti BBVA CepPOS ile kullanıcılar ayrıyeten, raporlama özelliği sayesinde bütün POS’larından geçen süreçleri tek ekranda denetim edebilecek, günlük raporlarını alabilecek. Üye işyerleri CepPOS uygulaması üzerinden tıpkı vakitte, hem ferdi hem de iş yerlerinin gereksinimlerine uygun kampanyaları takip edip Garanti BBVA kredi kartları dünyasının fırsatlarından anında yararlanmaya başlayacak. 

 

Üye iş yerlerinin hayatını kolaylaştıran CepPOS uygulamasının kullanılabilmesi için iş yerleri tarafından cep telefonlarına indirilmesi ve Garanti BBVA üye iş yeri olunarak Garanti BBVA internet şifresiyle üye girişi yapılması kâfi oluyor.  Müşteriler dilerse fiziki, sanal ya da CepPOS müracaatlarını uygulama üzerinden yapıp tamamlayabiliyor. Erişimi ve kullanımı çok kolay ve inançlı olan CepPOS uygulaması, üye iş yeri sahibi tarafından heyetim beklemeksizin telefona indirildiği an kullanılabiliyor ve üye iş yeri sahiplerinin tanımladığı çalışanlar da ödeme alabiliyor.

 

Yenilenen CepPOS uygulaması hakkında görüşlerini bildiren Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı ve Garanti BBVA Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Murat Davet Süzer, “Türkiye’nin teknolojide öncü bankası Garanti BBVA olarak, ödeme sistemleri tahlillerinde odağımız her vakit müşterilerimize ve üye işyerlerimize en ileri teknolojiyi sunmak, yenilikçi tahlillerle hayatlarına paha katabilmek… Bugün artık alışveriş tecrübesi ve ödemeler önemli ölçüde dijitalleşirken, müşterilerimiz bu kapsamda bilhassa güvenlik, sürat ve kolaylık kavramlarına odaklanıyor. Giderek mobile evirilen dünyamızda, müşterilerimize süratli ve sağlam bir alışveriş tecrübesi yaşattığımız noktada, alışverişin öbür tarafı olan işyerlerimize de benzeri kolaylıklar sunuyoruz. Bu kapsamda yaklaşık 4 yıl evvel hayata geçirdiğimiz CepPOS uygulamasıyla, temassız ödeme alışkanlığının katlanarak büyüdüğü günümüz ödeme ekosisteminde, bilhassa küçük esnaf, mikro işletmeler ve KOBİ’lerin iş süreçlerine değerli katkı ve verimlilik sağladık. Artık de, bugüne kadar aslında yalnızca Android cep telefonlarına indirilerek ödeme alınabilen bir POS uygulaması üzere görünen CepPOS’u, çok daha işlevsel, iş yerinin birçok muhtaçlığına karşılık veren ve tüm cep telefonlarında kullanılabilen farklı bir uygulamaya evriltiyoruz. Garanti BBVA CepPOS artık üye işyerlerimiz için POS raporlarının alınıp POS üzerinden geçen nakit akışlarının takip edildiği, müşterilere ve iş yerlerine uygun kampanyaların, NFC ile tahsilat, QR yahut kod ile ödeme üzere işlevlerin bulunduğu, hatta online mağaza nasıl açılır ayrıntılarından kurul fiyatlarına kadar pek çok sorunun yanıtının yer aldığı cepte bir dayanak merkezine dönüştü. Biz bu yeni CepPOS ürünümüzle sadece POS makinasını değil beraberinde pek çok işlevi da uygulamanın içine koymuş olduk. CepPOS’un bu formuyla milyonlarca üye işyerinin gereksinimine yanıt olacağına, müşterilerin hayatını kolaylaştırırken iş süreçlerine de katma bedel yaratacağına inanıyoruz.” diye konuştu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen