Pts. Nis 29th, 2024


QNB Sigorta, 2022 yılı Faaliyet Raporu ile dünyanın en prestijli halkla alakalar platformları ortasında yer alan Amerikan Bağlantı Profesyonelleri Ligi (LACP)’nde sigortacılık kategorisinde Platinum mükafata layık görüldü. Yanı sıra rapor, EMEA Bölgesi’nin (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) En Yaratıcı Raporu ödülünün de sahibi olurken Türkiye’nin de en uygun birinci 20 raporu ortasında gösterildi.

Sağlık, hayat ve ferdi emeklilik sigortası branşlarında sürdürdüğü sigortacılık faaliyetleri ile bireylerin yalnızca güç günlerinde değil hayatları boyunca yanlarında olmayı hedefleyen QNB Sigorta, milletlerarası alandaki itibarlı endekslerde başarılı çalışmalarıyla ismini duyurmaya devam ediyor. 

QNB Sigorta, 2022 yılındaki çalışmalarını içeren Faaliyet Raporu ile dünyanın en prestijli halkla bağlantılar platformları ortasında yer alan Amerikan Bağlantı Profesyonelleri Ligi (LACP – League of American Communications Professionals) tarafından sigortacılık kategorisinde Platinum, EMEA Bölgesi’nin En Yaratıcı Raporu kategorisinde ise Gold mükafata layık görüldü.

Her yıl dünyanın önde gelen şirketlerine ilişkin faaliyet raporlarını birinci izlenim, rapor kapağı, hissedarlara mektup, rapor anlatım lisanı, rapor finansalları, yaratıcılık, bildiri açıklığı ve bilgi erişimi kriterlerini dikkate alarak pahalandıran LACP tarafından 100 üzerinden 99 puan alan rapor, EMEA bölgesinde 10. Sırada yer alırken Türkiye’de ise en güzel birinci 20 rapor ortasında gösterildi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen